Ehaaa pranaj qeka single kjo mer ??Ke kerkesa shume ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehaaa pranaj qeka single kjo mer ??Ke kerkesa shume ? ?
jo jam e thjesht : )Ke kerkesa shume ? ?
Kë ke grua ktë javë të bëj pak masazh ty?Ehhhh mos e pyt , i bona tgjitha vet ??
Toben e jarebi !! ?po pra , pijm kafe bejme cik muabet ua ky privat direkt haha
Kisha @Free`dahhh po e zuna mat duke mtradhtu ... tani jam single ? me mir kshu , nuk dia te vuaj nje tradhti tjeter ?Kë ke grua ktë javë të bëj pak masazh ty?
Je ne vezhgim , se kte jav jam full ?jo jam e thjesht : )
ik pilu pra lolJe ne vezhgim , se kte jav jam full ?
Shife kjoo re , a do burr ? Duhet me prit pra icik ??ik pilu pra lol
full thot
Prit iher, @Moza perfiton gjysmen e dyqanit nga divorci juaj , e une jam Gjys - Pronari i Ri ?????Ika un , rrini ju knaquni vec mos boni zhurm se ankohen banoret e temave t tjera ???
Ps masi tmaroji pastrojeni dyqonin , mylleni qepenin dhe celesin lejeni ke bedria , ajo qe shet fruta perime ??
Vec per tme rjep psket qen pupupupyp jazekkkkkk ?Prit iher, @Moza perfiton gjysmen e dyqanit nga divorci juaj , e une jam Gjys - Pronari i Ri ?????
Okay negociojme , me pranon te martuar dhe me te dashur ? ??ik pilu pra lol
full thot
Mu mke 100% single ?po pres tmaroj me tjerat
nderkoh po shoh mos gjej ndonje single lool
po me mbajte me paund poOkay negociojme , me pranon te martuar dhe me te dashur ? ??
Uaaa si spash i femer qe sesht materialiste mi amonnn ... ikaaaaaa jet e poshterrrrpo me mbajte me paund po![]()
dhe un ashtu po si skemi fat eeeMu mke 100% single ?
Uaaa si spash i femer qe sesht materialiste mi amonnn ... ikaaaaaa jet e poshterrrr
Spo mbajme dot veten , kam sh ngarkese ?po me mbajte me paund po![]()