HahahahahahahahhhhahahahahaggahahagIk mi anejtaaa osht biznesi im qyyy ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HahahahahahahahhhhahahahahaggahahagIk mi anejtaaa osht biznesi im qyyy ?
Firmat piramidale i mban mend ?I dit qe se hapa punen un qeka bo nomi ktu ???
He mer se deri ne 11 e gjys kam punu fundjavave ... smahet shpia me kaq pak pun ??? prandaj e hapa ker biznesin me bo naj lek !!!Firmat piramidale i mban mend ?
Ashtu do perfundosh ?
Nuk mahet bisnesi, naten muzik live diten gjume , po hallet e dynjase kush i qan ?!??
E hapa sot ... duhen lek ?@Llaqi Kur e hape ktë qebaptore ti?
Ta shof xhaxhi ... zhvishuuu .... upsss sorry mendova se do boheshe synet ?????xhaxhi llaqi ma shif iher , si e kam fatin per sot![]()
Burrr e ??? Direkt do e gjesh , dy metra cun , king , me gjitha tmirat , per me shum me kontakto ne pv ???po un sjam qun mo ca tpres lol
he me thuj icik a do gjej burr![]()
U lodhe që e hape ?E hapa sot ... duhen lek ?
Po me tprazantu me pra mo me ate , pse ta morin vesht tgjith ca do flisninju te dy aaa ?po pse jo ktu ca ndryshimi ka![]()
Ehhhh mos e pyt , i bona tgjitha vet ??U lodhe që e hape ?
ua kam turp , pse aty do ma prezantosh e lolPo me tprazantu me pra mo me ate , pse ta morin vesht tgjith ca do flisninju te dy aaa ?
Po a deshe burr mi ? Ku ta prezantoj mo ? Ke kafja rremes aaa ? ??ua kam turp , pse aty do ma prezantosh e lol
Ke kerkesa shume ? ?ua kam turp , pse aty do ma prezantosh e lol