• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A e doni vetveten vajza?

Po.
Dhe un e dua vetveten e gocave.
Pytje interesante.
Madje shum interesante.
giphy.gif

Ndonjëherë se dua veten
Bëj për të tjeret më shumë.se çduhet,dhe rezultati dihet.
Punoj më shumë se çduhet, rrezikoj më shumë se çduhet, kam " të meta" me bollëk, e di, a duhet të ndryshoj apo ta dua veten me këto defekte?
Mbase duhet të ndryshoj sepse mirësia mbetet mirësi por në kohët e sotme meret si fenomeni (dobësi)

• Super Dashuri
Reactions: .
Sigurisht qe po♥️

Kjo është jeta: deshe apo refuzove!

Nuk do të shërohesh pa ndier dhimbje

Nuk do të mësosh pa gabuar

Nuk do të korresh suksese pa dështuar

Nuk do të dashurosh pa humbur

Dhe nuk mbetet gjë përgjithmonë?

Sa here nuk ndihem mire me veten,shihem ne pasqyre e filloj te komplimentoj veten.
Sa terapi e mire qe eshte:):).

Une e adhuroj veten dhe tipin tim!:)

Back
Lartë