• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Qani hallet me Llaqi-n

epo un skenderbeun ta mor mer , po ste maroj dot pun ... nje ku e ke doktorresh @Anabella fol vet me ate :p
vec taksirate e ke mos ja ni erren se osht ftof icik sot :p

ti dr popullor je , po mjer populli qe u beson thuj , nejse flm , urdhero edhe nje skenderbe tjeter edhe mler te jetoj ?
Dr @Anabella eshte hera e pare qe vij ne nje spital Shqiptar edhe se di si funksionon , ne ne EU zhvishemi direkt para doktorit , se skemi Komplekse ?

ti dr popullor je , po mjer populli qe u beson thuj , nejse flm , urdhero edhe nje skenderbe tjeter edhe mler te jetoj ?
Dr @Anabella eshte hera e pare qe vij ne nje spital Shqiptar edhe se di si funksionon , ne ne EU zhvishemi direkt para doktorit , se skemi Komplekse?
hahahhahah si mer u zhvishke kshu ti mer ??? ku je ktu ti mer ? ytttttttt jazekkk :p

Dr @Anabella eshte hera e pare qe vij ne nje spital Shqiptar edhe se di si funksionon , ne ne EU zhvishemi direkt para doktorit , se skemi Komplekse?
Me faj lale:,,,,,, ti ke pjethk apo.......
???????
Ca je se spo te mor vesh

Po ke gjenekologia ven vec pjethkat me lale??

E shef , gjith komplekse je , shumicen e rasteve mjeku gjinekololog eshte mashkull , edhe shkojne femrat me shume , por edhe meshkujt shkojne se njerez jemi , ka mysybetlliqe trupi njeriut sa te duash .
Ne europe nuk jane te ndara , kur shkon per vizita te tilla doktori a do jet sipas preferences , qellon ai qe ka turnin, pra mund te jete femer ose.mashkull , ska asgje te keqe ,
Meshkujt Shqiptar e kan kte kompleks , te theksuar biles , e kam pasur edhe une , por u zhduk kur kuptova barazine gjinore ?
Ikaaaa
Tkalume & Dreken e mire ? ? ?

E shef , gjith komplekse je , shumicen e rasteve mjeku gjinekololog eshte mashkull , edhe shkojne femrat me shume , por edhe meshkujt shkojne se njerez jemi , ka mysybetlliqe trupi njeriut sa te duash .
Ne europe nuk jane te ndara , kur shkon per vizita te tilla doktori a do jet sipas preferences , qellon ai qe ka turnin, pra mund te jete femer ose.mashkull , ska asgje te keqe ,
Meshkujt Shqiptar e kan kte kompleks , te theksuar biles , e kam pasur edhe une , por u zhduk kur kuptova barazine gjinore ?
Ikaaaa
Tkalume & Dreken e mire ???
o vlla ste mor persiper dot mer ... un max boj synetlliqe per femij deri ne 15 vjec :p
te shoqeruara nga mamaj e tyre :p

Ikaaaa
Tkalume & Dreken e mire ???
O laleeeeeeeeeeee e preke me lart qe do vije ti te beje nje vizit tek gjinekologia:
Ku mua me citove si dr gjinekologe @Anabella ??????
Dhe ajo qe un dua te them eshte:
Se tek gjinekologia shkojne vetem pjeshkat.
Kte jam duke te shpjeguar??
Ti po i ngaterron gjonat,nuk kam komplexe une mer tkeqen jo.
Per mu rendesi ka shendeti,se eshte gjinekolog,apo gjinekologe kjo ska lidhje.
Komplexi nuk hyn fare ktu ?????

Back
Lartë