Ik mer rrugaç se qeke depzes ti ??? kshu si puna joye i qaj hallet botes une ?????hahahahahahahaha ca hallatesh thu mer hahahahaha ... un thjesht qaj hallet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ik mer rrugaç se qeke depzes ti ??? kshu si puna joye i qaj hallet botes une ?????hahahahahahahaha ca hallatesh thu mer hahahahaha ... un thjesht qaj hallet![]()
Mshif doren??Ktu mund te gjeni pergjigje nga me te ndryshmet per sa i Perket jetes shoqerore , ekonomike , pse jo dhe jetes private !
ktu mund te lexoni dhe endrrat tuaja plus filxhonin e kafes !
p.s bejm dhe synetlliqe ????
hahahahahaha u tregoje i shkathet mer,,, hjapje biznes para mejeIk mer rrugaç se qeke depzes ti ??? kshu si puna joye i qaj hallet botes une ?????
Po ate vrynen mes gishtave pse e ke bo apo qe te ajroset llaqi ?Mshif doren??
nukkkk kaaaa hoxh , prift , e nostradamus qe ta shef doren tyMshif doren??
Kur ske men ke kom vlla ja ktu mke po he te shof nai pul te trrullosme ??hahahahahaha u tregoje i shkathet mer,,, hjapje biznes para meje![]()
Ca ka dora ime o llaq?nukkkk kaaaa hoxh , prift , e nostradamus qe ta shef doren ty![]()
Osht mashtrrus ?Ca ka dora ime o llaq?
osht si puter ariu mi ... ska shonce me e pa kushCa ka dora ime o llaq?
E pra mos ti merret fryma se gjynah?Po ate vrynen mes gishtave pse e ke bo apo qe te ajroset llaqi ?
Prap si rradac po i bon ?Tek parykierja endeView attachment 73871
Boll mire po e dike?osht si puter ariu mi ... ska shonce me e pa kush![]()
Yess qe nga ora 9 ketu dhe sa or do shkon ufff.Prap si rradac po i bon ?
Ste dhemb koka me aq floke?Tek parykierja endeView attachment 73871
hmmmmm sje ke parukjerja ktu je ke hallet me llaqinYess qe nga ora 9 ketu dhe sa or do shkon ufff.
E di po he?Osht mashtrrus ?
Pse qar halli ke mund te ndihmoj un dot hmmm.hmmmmm sje ke parukjerja ktu je ke hallet me llaqin![]()
thjesht mos mprish biznesin me fotot e tua .. flm ... ah se harrova ... paske bo floket si pema vitit te ri mi ? me rruaza tbardha ?Pse qar halli ke mund te ndihmoj un dot hmmm.