Cili veprim?Ca thote Dori e ca thua ti?!!!!!
@Rrelse thote veprimi, jo njerezit!!!!!
Qe i beri foto me floket e zhubrosme dhe pa filter dhe ja publikoi pa leje ne insta?
Po, veprim i shemtuar.
T'i presim gjenitalet!...me fal gishtin qe beri foton?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cili veprim?Ca thote Dori e ca thua ti?!!!!!
@Rrelse thote veprimi, jo njerezit!!!!!
He mi gra tregoni ???Kujt po i qan goca??
Po un qe skam?Lexoni komentet ne fb se ju kalon stresi ?
Hape nje ?Po un qe skam?
Ku ta kaloj stresin??
Me noyzinPo un qe skam?
Ku ta kaloj stresin??
Cuq ce du amon sme plq lolHape nje ?
Ti si mendon beri mire ana qe vajti apo keq?Po un qe skam?
Ku ta kaloj stresin??
Nuk po flasim per ate, ate e kemi pare ne cdo lloj menyre edhe e kam inat si femer!Nuk mbroj as femra te tilla.
Gjumin mjalte. ?
Ti hajde ti shtrydh pak kockat e leji llafet , hajde se na ka mare malli ??E kemi ne pergjithsi lali
Ti si mendon beri mire ana qe vajti apo keq?
Rraciste shani burrat.Nuk po flasim per ate, ate e kemi pare ne cdo lloj menyre edhe e kam inat si femer!
Po flasim per veprime te tilla nga meshkujt, qe i bejn cdo dite si me faj si pa faj femra! Po flasim per "bura" qe u duket vetja burra..
Mos o zot!Do vish pak nga shpia ime se po me rritet tencioni. Te premtoj nuk te bej foto daja ty ?
Une nuk e kuptoj dot si kjo ka shkuar ne dy te nates tek boti?Cili veprim?
Qe i beri foto me floket e zhubrosme dhe pa filter dhe ja publikoi pa leje ne insta?
Po, veprim i shemtuar.
T'i presim gjenitalet!...me fal gishtin qe beri foton?
Jo aspak,nuk e kam konkretisht pwr rastin ne fjale:Ti si mendon beri mire ana qe vajti apo keq?
Pse behesh i keq kur sje?
Do besh be per kok te @Noah pastajMos o zot!
Te me thone gocat pastaj: Jah e shikon!
???
Tu thafte koka ty?Do besh be per kok te @Noah pastaj