Thuja fiores, jo mu?Pse e merni gabim aman.
Kjo ndodh me njerezit human,pacaresisht se mund te keqpwrdorin ne menyren me te peshtire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Thuja fiores, jo mu?Pse e merni gabim aman.
Kjo ndodh me njerezit human,pacaresisht se mund te keqpwrdorin ne menyren me te peshtire.
Po!Ti nuk bën gabime?
Stë kanë cënu noj here?
Qyyy e kam ngatrru ?Thuja fiores, jo mu?
Epo ty të ndodhi 16Po!
Kur kam qen 16 vjece, kisha shkruar emrin e nje cuni qe doja te me shoqeronte ne ballon e fundvitetit!
Qe atehere mesova : te ruaj shume gjera, mbi te gjitha VETEN!
Je e sigurt?Po!
Kur kam qen 16 vjece, kisha shkruar emrin e nje cuni qe doja te me shoqeronte ne ballon e fundvitetit!
Qe atehere mesova : te ruaj shume gjera, mbi te gjitha VETEN!
Ska gje!Me fal se po ta them, por kete reagim dhe keto perceptime sonte nuk i prisja nga ty?
Ti a je njeri human?Pse e merni gabim aman.
Pz! Spo tallemEpo ty të ndodhi 16
Anës 26
Mua mund tmë ndodhë 56 ?
Po une kshu e di, ke po pysim?Je e sigurt?
Mos me mbeshtet mua se kjo nuk e pret nga ty. ?Ska gje!
E tille jam une !
E prere!
O eshte o nk eshte!
Dhe ky diskutim ska fare moral , me kte lloj emisioni!
Po jam por nuk duhet kapur vetem tek emisioni.Ti a je njeri human?
Me nje gote uje.. kalon ?Mos me mbeshtet mua se kjo nuk e pret nga ty. ?
Pash zotin ku jetoni?!!Po jam por nuk duhet kapur vetem tek emisioni.
Mua,ty,tjetrit,tjetrit mund te na e bej edhe shoku jon me i ngusht,apo mik ku di une,nje veprim te tille,per nje arsye te veten. Kjo sdo te thot se un,ti apo tjt jan te keqinj
Meqë mu kujtuPo jam por nuk duhet kapur vetem tek emisioni.
Mua,ty,tjetrit,tjetrit mund te na e bej edhe shoku jon me i ngusht,apo mik ku di une,nje veprim te tille,per nje arsye te veten. Kjo sdo te thot se un,ti apo tjt jan te keqinj
Mk kisha dale?Meqë mu kujtu
Si u ndjete kur pate fotot e juaja në ytube?
Me fal,por un spo kuptoj se ku jeton ti.Pash zotin ku jetoni?!!
Meqë mu kujtu
As unëMk kisha dale?
Vallai une skam miq qe te vin te me bejne foto ne krevatMe fal,por un spo kuptoj se ku jeton ti.
??
Ajo u pa se si,ska shpjegim ndaj po them,a ja priste mendja kujt? CuwMeqë mu kujtu