Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mos m thuj qe ke t besh me arjoninkujdes : )
bye
me bejne me qesh kto lopat lolMos m thuj qe ke t besh me arjonin
Kur them un qeka qen chatis ai mesesben sbeso njeriMë dhimbset si jo.
Ça rëndesie ka?
Kush ështe ai që e kërcënon?
Se ka 1 foto në dore?
Edhe mua shkopat lolme bejne me qesh kto lopat lol
Po sa e sa çatiste ka wë bëjnë share fotove të vajzave?Kur them un qeka qen chatis ai mesesben sbeso njeri
@Rrelse Me pelqeu perceptimi jot dhe duhet te bejme kujdes, por nuk jam dakord me @Fiore qe e vleresoj te thote se ju jeni me keq se ajo qe i ka ndodhurEmision që ka marrë 100mln klikime , apo më shumë.
Shqiptaret këto lloj showesh duan
Këtej zbrazin mllefin e tyre nëpër komente e këtej e shohin e japin rëndesi duke hapur fanpage..
Të meremi me fenomenin..
Ndodh pothuajse në te gjithë botën që meshkujt kërcënojnë femrat me foto, video, audio etj...nuk është fundi i botes që anës i doli një foto në insta...
Do ish treguar e pacipë po ta mohonte që nuk ish ajo, por do e ndiqte penalisht
E përgëzoj për guximin se ka femra që stepen dhe përfundimi dihet, shkon në vetëvrasje
Ska rëndesi në është show por mesazhi shumë i thellë, meshkuj të tillë i bëjnë hije kësaj toke e duhen zhdukur.
Pi.kerishtPo sa e sa çatiste ka wë bëjnë share fotove të vajzave?
Hey!!Më dhimbset si jo.
Ça rëndesie ka?
Kush ështe ai që e kërcënon?
Se ka 1 foto në dore?
T kercenoj i herHey!!
Po ti pse nk i ben te tilla veprime pra??
O fioreHey!!
Po ti pse nk i ben te tilla veprime pra??
Vazhdoni me kto mendime..@Rrelse Me pelqeu perceptimi jot dhe duhet te bejme kujdes, por nuk jam dakord me @Fiore qe e vleresoj te thote se ju jeni me keq se ajo qe i ka ndodhur
(Po te keqen!
Me kto men qe ju shoh une,
Ajo Ana qenka lule!)
E ke gabim e dashur megjithate une te fal,sepse ndonjë here Njerëzit nuk e dine se ç' thone?
Jepi..T kercenoj i her
Nk e di si qenka ky emision!O fiore
Kupto fenomenin. Pls
Ajo u kap në kurth![]()
Jepi marines akses t zi ose e hapa arkiven ?Jepi..
Po avash mi se foto me rroba jane,le te bejne dhe cfare do bejne me fotot.Po sa e sa çatiste ka wë bëjnë share fotove të vajzave?
Unë kam pare çdo puntate?Nk e di si qenka ky emision!
Prit se i paskan ardh tezet duroMos e rruj
Hapeee