Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po pse,nuk i doni shkrimtaret? Une shkruaj perrallat me te pa-pame..Po qe shkrimtar,skerko ndihme?
Nuk ka te bej me pse nuk i doni shkrimtaretPo pse,nuk i doni shkrimtaret? Une shkruaj perrallat me te pa-pame..
Vallahi,spo kuptoj...Nuk ka te bej me pse nuk i doni shkrimtaret
Un nuk thash nuk i dua,thash Po qe shkrimtar nuk kerko ndihme
BEj diferencen shoku?
Kur ta kuptosh bej reply ?Vallahi,spo kuptoj...
Rrofsh. Ja sa t'boj prezantimin e perrallave ketu ne forum,keni me u habit. Do thoni "ca o ky shkrimtar gjigant,ky talent i jashtezakonshem,ky Andersen shqiptar....". Jom talent i pa-pame.Zbohet fjale fare prezanto librin ve numrin e llugurise une 100 erje ti fus edhe pse jom
Pak ngushte ?
? 200Rrofsh. Ja sa t'boj prezantimin e perrallave ketu ne forum,keni me u habit. Do thoni "ca o ky shkrimtar gjigant,ky talent i jashtezakonshem,ky Andersen shqiptar....". Jom talent i pa-pame.
E di sa klishe ngjan kur vlereso vetenRrofsh. Ja sa t'boj prezantimin e perrallave ketu ne forum,keni me u habit. Do thoni "ca o ky shkrimtar gjigant,ky talent i jashtezakonshem,ky Andersen shqiptar....". Jom talent i pa-pame.
Qyqa ti mduket qe qenke quni dritro agollit ??Rrofsh. Ja sa t'boj prezantimin e perrallave ketu ne forum,keni me u habit. Do thoni "ca o ky shkrimtar gjigant,ky talent i jashtezakonshem,ky Andersen shqiptar....". Jom talent i pa-pame.
Jo,jom akoma ma lart. Jom ma i pa-pam. Per ner qe nuk po rrej.Qyqa ti mduket qe qenke quni dritro agollit ??
Ho pra qiteJo,jom akoma ma lart. Jom ma i pa-pam. Per ner qe nuk po rrej.
Jo mor bish te besoj une se mashtroj edhe vete?Jo,jom akoma ma lart. Jom ma i pa-pam. Per ner qe nuk po rrej.
Ore jom njish. Kam fitu me djerse dy cmime kombetare ne proze...I papamën ?
Dale me pra,pse nxito....Ho pra qite
Qull qeke bo ??????Ore jom njish. Kam fitu me djerse dy cmime kombetare ne proze...
Nuk jom tu rrejt,vallahi e bilahi...Jo mor bish te besoj une se mashtroj edhe vete?
Vallahi or cumln,vec me m'pa,kishe me ma dhuruar nji peshqir..mQull qeke bo ??????