Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Anna, babi Andon, mami Nadire. Kshu e?Dy shkronjat e para te emrit te babit dhe dy shkronjat e fundit te emrit mamit♥
Por dhe tezja e ka afersisht si emri im?
Qyyyy ti sikur punon ne FBI prz?????? dy shkronja te fundit emrit te mamit o?Anna, babi Andon, mami Nadire. Kshu e?![]()
Nuk me duhen jo.Qyyyy ti sikur punon ne FBI prz??????
Nuk e tregoj?
Bujar thot ajo? Ca dmth gjate Frida shkiurt Bujar?
Pse kaq i mire jam une ?Kërkova por nuk ka origjinë
Më pas në anglisht më doli kjoView attachment 72743
Mduket emer burri qenke bujar vllaJa t emrit tim?View attachment 72745
Ore bujari i ka dal gjithveMduket emer burri qenke bujar vlla
ii sa i poshter , me ngacmon te publikoj emrin e vertete po e kam thene me lart ne lidhje me temen .@Dea po ty pse ta kan von emrin xhevrije eshte bashkim emrash apo noi aktore hollifuti ??
Pse xheve eshte seksi ? ?ii sa i poshter , me ngacmon te publikoj emrin e vertete po e kam thene me lart ne lidhje me temen .
Emrin ma zgjodhi motra e madhe sepse eshte puro shqiptar ?Jo Xhevrije por Xhevahire ...fillon me flori ose me Ar (argjend) .
A kuptoveee o Qazooo ? ?
Arqile i love it ????ii sa i poshter , me ngacmon te publikoj emrin e vertete po e kam thene me lart ne lidhje me temen .
Emrin ma zgjodhi motra e madhe sepse eshte puro shqiptar ?Jo Xhevrije por Xhevahire ...fillon me flori ose me Ar (argjend) .
A kuptoveee o Qazooo ? ?
Sooo seksy edhe arbule ?Arqile i love it ????
@Dea ???????? imbagdo mos vdegzh gurr ?Dibzi kzhu. ?
View attachment 72748
AhhhhahahahSooo seksy edhe arbule ?
jes jes o te vdes ??Pse xheve eshte seksi ??
Mos e permend me ate jes jes o lal se eshte 1 shprehje turpshme me jes jesjes jes o te vdes ??![]()