• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Perse e zgjodhen emrin tuaj?

Dy shkronjat e para te emrit te babit dhe dy shkronjat e fundit te emrit mamit♥
Por dhe tezja e ka afersisht si emri im?

@Dea po ty pse ta kan von emrin xhevrije eshte bashkim emrash apo noi aktore hollifuti ??
ii sa i poshter , me ngacmon te publikoj emrin e vertete po e kam thene me lart ne lidhje me temen .

Emrin ma zgjodhi motra e madhe sepse eshte puro shqiptar ?‍♀️ Jo Xhevrije por Xhevahire ...fillon me flori ose me Ar (argjend) .

A kuptoveee o Qazooo ? ?

ii sa i poshter , me ngacmon te publikoj emrin e vertete po e kam thene me lart ne lidhje me temen .

Emrin ma zgjodhi motra e madhe sepse eshte puro shqiptar ?‍♀️ Jo Xhevrije por Xhevahire ...fillon me flori ose me Ar (argjend) .

A kuptoveee o Qazooo ? ?
Pse xheve eshte seksi ? ?

• Dashuri
Reactions: Dea

A kuptoveee o Qazooo ? ?
Arqile i love it ????

Back
Lartë