• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si tja beni?..............!?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

A keni menduar ndonjihere:
Pasi jeni ndare nga partneri/ja,keni
dashur te riktheheni serisht bashke?

Nuk ka ndarje te thjeshta,por ribashkime te embla po!

Ju u ndate,por me kalimin e kohes kuptuat
se mardhenia ka nevoj pwr nje tjeter shanc.

A do te pranoj ai/ajo?

A keni menduar ndonjihere:
Pasi jeni ndare nga partneri/ja,keni
dashur te riktheheni serisht bashke?

Nuk ka ndarje te thjeshta,por ribashkime te embla po!

Ju u ndate,por me kalimin e kohes kuptuat
se mardhenia ka nevoj pwr nje tjeter shanc.

A do te pranoj ai/ajo?
Kam pasur nje goce ne shkolle Fillore i thoja oj Bukurie ??
Kur e shof pas matures, kishte qene me femije se dija qe kishte len shkollen, e thirra oj Bukurie,
Qa ki djalo jam Hamidja tha, e qe atehere une nuk mendoj me ne te kaluaren se kam frike se me ndodhe e njejta gje perseri. Ca iku lere te ike se gjen me mire????

Tka ik vallahi ??? edhe keq fort u pate livdu jo ka met thirrr dasem aww thash mdol ni dasem morra fustan ekstra per dasem tane ? sot si qyqe
Ndoshta e kam len une te iki mos u mer me llafe do jet me mire ??!

• Pëlqej
Reactions: .
Oh temat me dashuri te Lakit.
giphy.gif

Back
Lartë