• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush eshte kulmi i tersit?

Te ikesh nga greqia te shkosh ne zvicerr te pret amoria aty vjen momenti per mardhenie sa beheah gati amores i vijne tezet hhahaahah
Ne Zvicerr paske amoren ti hmmmm mos eshte ketej afer meje ??

Te jesh duke bere dashuri me te dashuren ne krevatin e e mamit te saj ne kohen finale dmth te shkarkimit te valvulave hapet dera vjen babai goces hahha e imagjinoni cmund te ndodhe ? Hahah

po tani te gjithe pas e kemi ???se kam provu se nese do e provoje sdo e mohoja por e kam degjuar ??????kam qene vet prezent nga dikush qe me pas se donte veten ??????
Shi shi, po thuj mer qe me shkau gau nga mrapa pa dashje se zdo lesh nom me njeri jo se snjifena mos fut ngoj tmiletit robt e huj kot ?

Shi shi, po thuj mer qe me shkau gau nga mrapa pa dashje se zdo lesh nom me njeri jo se snjifena mos fut ngoj tmiletit robt e huj kot ?
po tani kur ha grosh at gjo do qitesh po jo se kam bo.hahah tani mos bo sikur ty nuk te ka shpetu hahahaha ndonje e vogel puf puf e ke then weee sa kam honger apo me ben barku???

Back
Lartë