• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Dashuria e papergjigjur..!!!!!!

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Te duash nje njeri,dhe ai/ajo mos te ndjej te njejten gjo:

Dashurohesh me teper apo heq dore.
Dhe e mbyll ate kapitull.??

Une mendoj se dashuria o lind,o slind.
Nuk ka rrige te mesme,pse qe mbase mund te lind me kalimin e kohes.
nese ai/ajo nuk ka shprehur asnji pelqim apo simpati per ty,ateher mos e mundo veten dhe ate.

Une personalisht :
Njeriu mund te arrij gjithcka ne jete mund te bej cdo gje. Dhe nqe e dua nje person do luftoj per ate dhe do ta bej per vete. ??

Kam ndodhur vete ne situate te tille;);)
Veprat e tij e deshmonin kte/gje.
As nuk kam futur hundet ne lidhjet e tij me te tjerat;);)
Thjesht jam larguar,kaq;);)
Kur e kujtoj vec qesh.
As nuk kam pse me pre damaret/duke iu lutur/apo ti shkruash tjetres se eshte i yti.
Kur nuk te do,nuk te do.

Zemren ma kan thy, zemren ja kam thy.
Gjynahet nuk jane per mu ?

Te ndjehesh e dashuruar eshte ndjenje e bukur, por dhe aq me e bukur eshte kur dikush ndjehet njejte per ty, duke respektuar me besim dhe vleresim per ate qe i jeper me shpirt te paster?♥️
Ndryshe secili ne "wc" te vet?

Prape teme me dashuri? @Lolipop hajde qajme tdy.
giphy.gif

Dmth... Mua t m plq dikush... Dhe ti deklarohem ktij dikushi.... Dhe ai mos tma vari fare?????
Jeni terezi?
? skuptoj temen
?????

Back
Lartë