Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo per asgje dhe asnje nuk ndryshoj personalitetin time njeriu qe me njeh ne fillim me njeh ashtu perse une duhet te ndryshoj jo nuk Ka lejoj as vetes time e askujt te me ndryshojne cdo njeri ka personalitetin e tij
Karakteri ynë është një njësi mendore strukturore që përbëhet nga mendime, veprime, sjellje dhe është rezultat i ndërveprimit me të tjerët të rëndësishëm që na rrethojnë në çdo pjesë evolucionare të jetës sonë. Gjenetikët gjithashtu i atribuojnë një përqindje të karakterit tonë trashëgimisë sonë gjenetike.
Por, si më e rëndësishme karakteri është porsi lumi që as shtyhet dhe as pritet, por me pak punë i ndyshon rrjedhën pêr të qënë më i dobishëm?
Përshendetje dhe faleminderit per perceptimin ?
Megjithate njeriu korrigjohet, punon me veten, mëson e rritet dhe përmirësohet që kur të përballet me tjeret, jetën, kohën, ti bëj gjërat si duhet!Me lejoni te kem mendim te kundert me ty dhe do ju them perse.
Sipas gjenetikes njeriu kur lind nuk ka ndergjegjen e karakterit dhe me kalimin e viteve formohet arrin nje moshe dhe eshte formuar perse duhet nderruar ?
Me thate per lumin sa here eshte ndryshuar rruga e limit gjithmone Ka qene per interese te tjereve dhe Jo vete lumit
Megjithate njeriu korrigjohet, punon me veten, mëson e rritet dhe përmirësohet që kur të përballet me tjeret, jetën, kohën, ti bëj gjërat si duhet!
Kjo ndodh kur njeriu ndahet ne dy pjesë "dua & duhet"
Ndërsa ndërthurja e këtyre të dyjave gjithmonë duhet të përputhen sipas kategorive të njerëzve dhe ngjarjeve.
E përmirësimet në këtë rast, janë domosdoshmeri dhe jo detyrim?
Dhe sa për lumin e thamë është "domosdoshmeri"
Njeriu ndryshon, sipas ndodhive te jetes, do apo nuk do ti!Ndryshim jo se nuk ndryshon dot peshtatje po !
Jo për dikë!Me fal por thate te ndryshoj per dike Jo se don vete si person ka shume ndryshim kjo gje
Nuk te tha kush te ndyshosh fytyren?Shume dinamike kjo tema me pelqen me pelqen por akoma me shume me pelqen pronarja temes ?? llau ?
po me ndrryshojm por vetem me nji ftyre ama ?
Goca halles se shqip kam shkrujt mos gerthit as mos ngre duret se mhb po bojm ?Nuk te tha kush te ndyshosh fytyren?
Sepse disa s' kane e disa kanë 100
Por, nese disa veprime nuk te bejne pozitiv si per veten edhe tjeret perreth eshte e mira te përmirësohesh?
Per te ndryshuar veshtir permirsohesh peshtatesh da kuptosh me kohen je e vogel akoma ☺Njeriu ndryshon, sipas ndodhive te jetes, do apo nuk do ti!
Permiresohet për të mirën e vet dhe të njerëzve që e rrethojnë.
Nese ti mua më flet për të mire si të them unë " më lër rehat se kjo jam"
Por, duke pare se je një person i besuar dhe do të mirën time, do të ndryshoj se dua sigurisht sepse ti nuk me detyron.
Vetëm se me argumente më bën të shoh më qartë?