• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Per Cfare Ju Korrigjojne gjithmone Miqte Tuaj??

Se flas ne menyre formale, por kjo ndodh sepse jam mesuar ketu ku jetoj?
Puna e turizmit eshte sa e bukur aq dhe e veshtire, sepse paresore ne kete profesion eshte komunikimi, dmth menyra e te folurit?
Kur isha ne shkolle shpesh kam shoqeruar grupe turistesh neper vende arkeologjike, qe caktonte shteti ti dergonim.
Keshtu mesova te jem teper strikte ne komunikim dhe nuk e ndryshoj dot.
Me njerezit qe mbaj ne zemer kjo ndodh kur me lendojne me menyren e tyre, por qe ndryshe flas me ata sigurisht ?

Je shume i bute, ndrysho.

Nuk kam miq, por kush me keshillon apo korrigjon u them faleminderit, e vertetoj dhe me pas permiresohem!

Qe ha germat e me thon pastaj Gjyrokastrit ??‍♂️

Back
Lartë