Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti rri mire se ke fut njerez sherr kot?Bohem keq shum ne pergjithesi jam xheloz edhe per nick nejmet ne forum ??????❤?
Pshe ?????Ti rri mire se ke fut njerez sherr kot?
Ti lexon gazeta ske faj?????Shprehja thote "Fshati qe duket s'do autobus, futja ne kembe"??
Mos e prish temen??@Çomi po ti bohesh xheloz kur mshef mu tu i hull zaret @Dallendyshe s
Mfal ??Mos e prish temen??
Une ne Google e mora dhe qe ta kene shkrujt aty njerez qe merren me ket pune, ekziston ??Pse ka njerez xheloz nuk e dija ??
Hyr ne Google lexo ca eshte xhelozia pastaj ec dhe bo roman ehuhaaajo ri jo ktu shumica thon singell pastaj bej sikur morin vesh nga xhelozia ncncnc
Hyr google dhe ti pra??Pse ka njerez xheloz nuk e dija ??
Une ne Google e mora dhe qe ta kene shkrujt aty njerez qe merren me ket pune, ekziston ??
Qyyy po fol mi se na cudite?E thashe ne sensin e shakase e di qe ka dhe e di qe xhelozia ka prishur lidhje por personalisht nuk e njoh nuk e pranoj ne jeten time sepse kur je xheloz gjeja e pare qe humb eshte besimi ne vetvete
Qyyy po fol mi se na cudite?
Thashe dhe une po kjo???
Perceptim i bukur, faleminderit ?Xhelozia eshte si kripa ne gjelle.
gjella me krip e kripa ke karar.
ka bukurit e veta por nuk e tepron. Nqs e tepron mund te sielli ndarje
Sps kisha prap por nuk desha me e shpalos te gjith talentin time ???Perceptim i bukur, faleminderit ?
Pergjigje e thjeshte, aq sa e bukur, faleminderit ?xhelozia nuk eshte vetem egoizem, ndonjehere mund te jete edhe frike e pasiguri ne ate qe ndjen partneri/ja e prandaj fillojne xhestet ekstreme bej kshu e vepro ashtu.
Sidoqofte keto duhet te jene gjera kalimtare e mendoj qe cdo cift normal me pak durim i kalon..