Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sbje bor mbas shiut e dashurKa edhe bore ... rendsi ka Ylberi shumngjyresh ( pa e kalu dmth) ?
Sbje bor mbas shiut e dashur
Te Mos isha kthy ke ky ven *
Dmth e dashur ne shumicen e rastev pas 1 periudhe te keqe gjermat rregullohen,normalizohen,qetsohen,por nga eksperienca shtova edhe shiun nga keq behet mysybet ?kapishI permende gjendjet diell shi bresher ... thash ka edhe bore ... se as ylberi ne bore sdel ? I DASHUR
Mendova se kishte ndyshu Shqipria dhe mendova te kthehem te jap kontributin tim per vendin por po me bin qe qaf pa te drejt dhe pse e mbaj koken ulur dhe shof punen time shtet *********C'te beri te ktheehesh? Dhe kur u ktheve si e gjete?
Dmth e dashur ne shumicen e rastev pas 1 periudhe te keqe gjermat rregullohen,normalizohen,qetsohen,por nga eksperienca shtova edhe shiun nga keq behet mysybet ?kapish
Kujdes mesin o qpyrt se ta kput kazma !Ti se kuptove sarkazmen time ?
Me mire ... ✌
Mendova se kishte ndyshu Shqipria dhe mendova te kthehem te jap kontributin tim per vendin por po me bin qe qaf pa te drejt dhe pse e mbaj koken ulur dhe shof punen time shtet *
P blla kam problem me shtetin jo me individTe japesh gjithqka nga vetja ( ta marrin dobsi) ☺ behu xham mos lejo te t shkelin ?
P blla kam problem me shtetin jo me individ
Me fal moter ???Atehere ik nga shteti ? veja gishtin e mesit shtetit ☺ (sjam vlla ???)
Pse?Me mire qe mungoj
Pse?
Ktij ja hodhem ne po cdo bejm me tutje???Më mirë të mos kish qenë 2020-ta...
Më mirë të mos kish qenë 2020-ta...