Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ahahhahhahhaahahahahhahha@ANABELA 1000 here te kam than mos fol shum me thoshe pun e madhe![]()
Ah re Patriot @Kola^Boss e shef ca pune kryjn Gishtat? ne as Kazma sna ban Pune??? na duhet MatrapikAhahhahhahhaahahahahhahha
I kam gishtat e shpejt??
I kam te shpejt me shkr sms e kisha se di ca menon ajo menja jote prej maloku?Ah re Patriot @Kola^Boss e shef ca pune kryjn Gishtat? ne as Kazma sna ban Pune??? na duhet Matrapik
O @Kola^Boss a mendove dhe ti Malokce si une, apo e kapa keq??I kam te shpejt me shkr sms e kisha se di ca menon ajo menja jote prej maloku?
Dhe Matrapiku i shpejt e me Takat puno???I kam te shpejt me shkr sms e kisha se di ca menon ajo menja jote prej maloku?
Aahahahahahahaha patriot qa nuk bajne grat me gishta hajde merre vesh ??O @Kola^Boss a mendove dhe ti Malokce si une, apo e kapa keq??
Dhe jo vetem????Aahahahahahahaha patriot qa nuk bajne grat me gishta hajde merre vesh ??
Ktyne ne qytet u vje vada posht pallatit hajdeeeeeee ujeee bovilleeeeee ?@ANABELA e keni ne Terezi ju Qyqtart apo si thuhet ju te Gjytetit , ika te thej shpatin e Poshtem se i ka ardh Vada???
Nuk ta lejon edukata te flasesh keshtu ??Mos harroni skuthat?
✌
O te lumt more miloUne jam njeshi ?