????????? yyyyt malokUfffff tash klm ika se kam tamlin tu derdh ne zerm ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
????????? yyyyt malokUfffff tash klm ika se kam tamlin tu derdh ne zerm ????
Oooo sa bukur ta ka futtttt amel e amel ????Ste vej faj, te kesh anabelen e mos prishesh kshu te flliqesh??
Po ti te plagos ronçem ?Ju hengert mortja gjithve!
Keni kaq muaj skeni hap nje teme te hajrit, vje @Kola^Boss hap i teme hammall e mbushet plot!
Ec @Kola^Boss on fire?
Ta ka fut ty o malsor jo mu un bashkohem me mendimin e saj. Un dihet qe e keqe jam ???Oooo sa bukur ta ka futtttt amel e amel ????
Jo mu me din per Hamall kjo budall asht thot leje se gjynah ????Ta ka fut ty o malsor jo mu un bashkohem me mendimin e saj. Un dihet qe e keqe jam ???
@Claa @Marsi perktheni pak se sdi me shpjegu fiks ?@Chupa_Chups, cfare do te thote pershkrimi tend 'Παραξενη Κοπελα!!'?
Po i ka kap kurioziteti mi ?Dicka e till esht si e cuditshme
Po lere cka po i duhet me e dit?
Jo as sme kontrollo as nuk do doja tja kontrolloja kujt do e urreja ket pjes hmmm
Nese lidhja kalon deri tek kontrollimi i telefonit, per mendimin tim me mir te Zhgjidhemi ?Dmth nuk je xheloze ne nje lidhje?
Dmth nuk je xheloze ne nje lidhje?
Po erdhi tek aty qe te kotrollojm ather ajo nuk quhet lidhje.Dmth nuk je xheloze ne nje lidhje?
Shtylla e lidhjes eshte besimi!Tani njerez jemi, ndjenja kemi te gjithe, mos na thoni qe do ishit aq shume liberal tek pjesa e partnerit ku disa duan edhe kodin e instagramit lol