Gerdec e paski ba?Qetash po ha I pjat makarina me bujashka ishalla skena kan 7zan me hi me gjynah?
View attachment 64236
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gerdec e paski ba?Qetash po ha I pjat makarina me bujashka ishalla skena kan 7zan me hi me gjynah?
View attachment 64236
Uji mullar sot?Si ishte ajo thenja vrim ne uj hmmmmm
Kahu me rrihte mami. E qaja uneee, pastaj me rrihte pse qaja. Pastaj skishte shanc me qa mo ??Jo te rrafme por mos me te lon me qa hahahaha
E kam patriot salen Gerdecccc ?Gerdec e paski ba?
Kujdes kur zgjedh burrin mos te te qellon si mamiKahu me rrihte mami. E qaja uneee, pastaj me rrihte pse qaja. Pastaj skishte shanc me qa mo ??
Kam thon un. E hedhi nga ballkoni. Sdu shum ?Kujdes kur zgjedh burrin mos te te qellon si mami
Medet qe nuk te ka rreh pse pushove tash ??Kahu me rrihte mami. E qaja uneee, pastaj me rrihte pse qaja. Pastaj skishte shanc me qa mo ??
Tash jam e rritur more ?Medet qe nuk te ka rreh pse pushove tash ??
Kam pushimi po ha makarina si ti?Si ka munsi ku a @Claa me feshes sot ishalla ka pushim ??
Nuk shof gja?@Claa kam 2 jav tu e lyp qet qik Ballima e nuk e shof online? Ma gjej plssss ??
View attachment 64288
Shife te foto ne funt Ballina ?Nuk shof gja?
Sen nuk shof?Shife te foto ne funt Ballina ?