ti e din moj yll qe vini sja prish asnji femreAhahhaahhahahhaahhahhaha o vino e ke myt pash zotin. I ke leju ti pa kan vepru aahtu.
Ca ke tani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti e din moj yll qe vini sja prish asnji femreAhahhaahhahahhaahhahhaha o vino e ke myt pash zotin. I ke leju ti pa kan vepru aahtu.
Prishe pra boll mo ??????ti e din moj yll qe vini sja prish asnji femre
Ca ke tani![]()
Po kshu po thot ky me sja prish une.????????
Jeni prish nga trute pz lool
Po bej sevap iher??Po kshu po thot ky me sja prish une.???
Hahahahahaha qyqaaaaPo bej sevap iher??
Zog te eshte anku njeri ty ??? apo si puna e dhelpres dhe tiPo bej sevap iher??
E paska me fioren mduket ??Hahahahahaha qyqaaaa
Jo m tkeqen e ka me tjerat @Vinjol mu mka agjente mbrojtese???
jo une se kam me asnjiE paska me fioren mduket ??
Ahahahahahahahahahaah o vino sa e vret menjen ti laljo une se kam me asnji
po pse tju kruhet valle spo e kuptoj![]()
Allah Allah................. NEjse............Ahahahahahahahahahaah o vino sa e vret menjen ti lal
Edhe une ashu jam keq perdor nga femrat... si @Vinjol ??Ahahahahahahahahahaah o vino sa e vret menjen ti lal
Degjoje icik ket me kufje se e kupton me mire...Jaahaahhahahhahahahhahahahahahhahahaahahahahahaha lot edhe me enderr sdo e besoja kte
Shqeto, sade fare e ke then. Mos i thyej rregullat e pashkruara. Edhe ti bjeri rrotull muhabetit si gjithe çunat ???Po jepjani çunave te mire, te keq, si te jene...si beni se nje jete keni. Kur te plakeni sdo jua kekroj me njeri ?
Ooooooo zemra kur them i keq e kam shkruajtur ne thonjza.Po ku bazoheni ju pa njoft personin qe eshte i keq apo paragjykoni nga kopertina pa shfletuar librin,kshtu qe dhe njeriut duhet ti jepet mundesija qe ti ta vlersosh apo vertetosh e pastaj ta etiketojsh qe per ty eshte person i keq jo per tgjith mendimi im.