• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Endrra virtuale

Asnje enderr ketu.
thjesht shtyjme kohen
Pak kohe kam ketu dhe sa mesova si funksionon jam e bindur qe eshte thjeshte kalim kohe, mjer kush mendon ndryshe ne kete vend fantazmash.
Ju pershendes duke ju uruar dit te mbare e te bukur??

Te kaloj kohen te njof gjuhen Shqipe me mir dhe tjerat shofim e bejm kaq.

• Super Dashuri
Reactions: .
Pak kohe kam ketu dhe sa mesova si funksionon jam e bindur qe eshte thjeshte kalim kohe, mjer kush mendon ndryshe ne kete vend fantazmash.
Ju pershendes duke ju uruar dit te mbare e te bukur??
Po ate kafen kur do e pijm ne?

Ah Po dhe endrra ime virtuale tjtr esht qe disa te behen njerez......Te mesojne si te sillen dhe si te flasin?

Te shohin punen e vet mos shohin punen e tjetrit.
Jemi per shaka e kalim kohe.
Jo tna bejn dokumente.?

Që disa persona vajza dhe djem ti kisha njohur në rrethana të tjera, kam marr lexuar shumë nga ato, psh @anna ana @Dea @Bjondina2019 @ANABELA @ANGELIQUE @Sole @Claa do kisha dashur ti kisha mike jasht duke qen se me mua kan qen shum mirë dhe çfar kam marr nga ato ka qen respekti..
Nëse do hyja ti sepecifikoja për secilen arsyet pse do doja ti kisha jasht do zgjatesha ndaj po e mbyll me kaq ?????

Back
Lartë