• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ngacmimet në internet

Si nuk ka ngacmime m.
Lum ju lum.
Para dy viteve nje idiot nga korca ishte fiksuar me mua,un se njihja.
Kishte foto interneti,e hapte adresa fb ne emrin tim.
Me bente presion duke kerkuar budalliqe.
Qe atehere Facebook e instagram e cjan kto as qe e kam nmend me i hap mo.
Lum ju lum :);):).
Po te ket kaq te semure nga trute nuk e di dmth.

Abuzime i thoshin, une mendoj se jane dhe me shume se kaq jane Fytyra e vertete qe keto njerez jane me Familjet e tyre dhe femijet e tyre.
Me aq sa kam pare dhe nga profesioni besoj qe kam pare goxha shume jane te palexueshem ( Qe do te thote qe jane te afte jo vec te abuzojne online po dhe femijet e tyre apo rrethit ku jetojne)

Kjo eshte bo problem i modh ne fakt.
Ndodh ne gjithe boten.
Por mendoj se duhet me fol shume me rinin e sotme,edhe pse si shmang dot situata te tilla.
Ehhhhhh sa mir ishte me pare pa rrjetet sociale.
Tash nc nc nc perbojne rrezik shume te modh.
Osht problem i modh osht

Si nuk ka ngacmime m.
Lum ju lum.
Hap snap chat ?e me bej add Hajdar_Tritoli98 e kam

Ende ekziston nji profil fallco en f.b
Me emrin e mbiemtin tim
E poshte ka te shkruajtur.
Te dua
Po as e kam mare mundimin me u interesu noihere
Se kush eshte

Si nuk ka ngacmime m.
Lum ju lum.
Të isha unë e kisha çu polici ??
E prz dikush me ba ishtu me mua nuk pyes ça thet filani e filanja por marr provat e polici ....
Por ktu nuk fonksionon shteti ??

kto ngacmime budallalliqe behen si live dhe nepermjet interenetit,vetem se live skam aq guxim ta bejm,dhe nepermjet internetit fshihen si psikopat pas nje nickname fake e ngacmojn me lehte?‍♀️

kto ngacmime budallalliqe behen si live dhe nepermjet interenetit,vetem se live skam aq guxim ta bejm,dhe nepermjet internetit fshihen si psikopat pas nje nickname fake e ngacmojn me lehte?‍♀️
Shumica e njerzeve ne internet shprehinato qe I kane te pamundura ne realiter

Po tani si del ti ne perfundimin qe ka pak burra kur vetem 2 nga 10 vajza qenkan ngacmu? Plus e pe metodologjine e studimit? Çfare quhet ngacmim dhe cfare nuk quhet?
Po e di çafar çuhet..
Gjdo gjë tentaiv ose qoft dhe prekje çuhet ngacmim ok tani nuk dua ta diskutoj më se ma shpif si.tem!!!!!
Mjaft

Po e di çafar çuhet..
Gjdo gjë tentaiv ose qoft dhe prekje opër çuhet ngacmim ok tani nuk dua ta diakutoj më se ma shpif si.tem!!!!!
Mjaft
Nuk po them çfare quan ti si ngacmim. Po flas per kriteret qe jane perdor ne studimin ne fjale. I ke hyre si teme? E ke pa metodologjine qe kane perdor ata persona per te dal ne kete perfundim?

P.S
Nuk ka prekje online.
Ngacmimet ne fjale jane seksuale dhe jo thjeshte ngacmime.

Nuk po them çfare quan ti si ngacmim. Po flas per kriteret qe jane perdor ne studimin ne fjale. I ke hyre si teme? E ke pa metodologjine qe kane perdor ata persona per te dal ne kete perfundim?
Nuk flas me studimee që jan bërë por me faktee reale..
Po.dhe ngacmimet në internet poqese nuk dencohen do bëhen reale
Okkkkkkk!!!!

Do të thot se jeni shummmmmmmmmmmm por shummmm meshkuj e pak burra?? ..
Pa dashur të prek ty apo tjërt këtu pasi e thash në përgjisi për "meshkujt"
Ka burra qiko po spaske has ti hale qasi burra po perversa ✌️

Nuk flas me studimee që jan bërë por me faktee reale..
Po.dhe ngacmimet në internet poqese nuk dencohen do bëhen reale
Okkkkkkk!!!!
Ti ke postu nje perfundim te UNwomen i cili ka dale nga nje studim. Studimi eshte kryer per nderveprime mes njerezve online sic shihet ne foto.

Ti ke postu nje perfundim te UNwomen i cili ka dale nga nje studim. Studimi eshte kryer per nderveprime mes njerezve online sic shihet ne foto.
Unë kam postuar atë që di atë që kam par e dëgjuar,mendimin tim...
Por tlt e lêm ktë tem po ta ripërsërs ma shpif dhe kam neveri nga tema të tilla?.
Ndaj tlt..

Back
Lartë