• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

I ktheni idetë në vepra?

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Te gjitheve na ndodh te kemi shume ide , por ndonjehere na pengon mungesa e informacionit ose deshira e angazhimit per ta cuar ate ide deri ne fund...

Idete i ktheni ne vepra, apo hiqni dore duke e pare si te parealizueshme si ide?

Perpiqem qe cdo ide ta kthej ne veper,sado te vogla te jene mundesite e realizimit.
Te pakten skam pishmane pse nuk e provova.

Te gjitheve na ndodh te kemi shume ide , por ndonjehere na pengon mungesa e informacionit ose deshira e angazhimit per ta cuar ate ide deri ne fund...

Idete i ktheni ne vepra, apo hiqni dore duke e pare si te parealizueshme si ide?
100%
edhe nese mungon informacioni e qis nga dheu.
Pergjithesisht po e arrij me vepra,dhe cuditerisht ja dal gjithm.

Lum si ju
Unë i kam.në sirtar..i kam mçef thellë??

Njeriu jeton per te pasur ate gje qe don
Eshte ne kerkim te me se mires
Ashtu sic jam dhe une...
Ta braktis ???? Kurre sepse quhem i humbur.......

• Pëlqej
Reactions: .
E rendesishme eshte te kesh ide, ti kthesh ne qellim e me pas nje nje veper te realizuar.
Kjo ndodh kur njerezit njohin guximin dhe aftesite e tyre, perndryshe ?

Back
Lartë