Do me provu fatin?Kam kohe pa udh,po thashe ta provoj iher pasqyren ???
Po cdo me sport re?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do me provu fatin?Kam kohe pa udh,po thashe ta provoj iher pasqyren ???
Me ca ta provoj thu ti,po se provova me sport ?Do me provu fatin?
Po cdo me sport re?
AhahhahhahahahaahahahaMe ca ta provoj thu ti,po se provova me sport ?
Ti se di eeeeee ?Ahahhahhahahahaahahaha
??? di une?
Provo ku ke shanc more?Ti se di eeeeee ?
Mire mire ?
Rri se na ka hy i tersllik ????Provo ku ke shanc more?
Ahhahahahhaa spo te ecen hiq aaa,Rri se na ka hy i tersllik ????
Mazalla.....do iki te knohem me noi ven ???Ahhahahahhaa spo te ecen hiq aaa,
Hahaahahaah puuu puuuu larg tyre se ta bojne menjen corap po boj si te bosh?Mazalla.....do iki te knohem me noi ven ???
Ke noi rruge ke Kisha Lacit ti tjap nje kanatjere tma ferkosh ke ato guret atje ????Hahaahahaah puuu puuuu larg tyre se ta bojne menjen corap po boj si te bosh?
???????Ke noi rruge ke Kisha Lacit ti tjap nje kanatjere tma ferkosh ke ato guret atje ????
Heren e fundit qe isha mu mbush nje cante me breke e kanatjere te fisit per tja ysht atje ??????????
Pse vet s’shkon dot?
Ahhahhahhahahahahahhaaahhhahahaahahhahahahaaa placHeren e fundit qe isha mu mbush nje cante me breke e kanatjere te fisit per tja ysht atje ???
Po tkeqen Netedy.com shum ka duke fillu nga ti e para????Pasqyr moj pasqyre.. e di sa rob te shemtuar qe ka apo jo?![]()
Dmth qenke tu mpa mu ??Sa here jam para pasqyres, shoh driten e syve mos eshte fikur dhe shoh shpirtin ne ate dritë?
Jok, aty shoh vetveten?Dmth qenke tu mpa mu ??