• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Unë pres...

Une pres dashurine☺
Eshte e veshtire per te gjetur njeriun e duhur.
Por gjithsesi shpresojme se ekziston gjysma tjeter te plotesohem?
Veshtir te gjesh nje gjysem .!
Por eshte mire te dashurohesh me nje njeri me vlera dhe integritet. Nje njeti qe te vlerson dhe di te te bej te lumtur. Keto jan ato gjera qe plotesojn gjysmat ?

Veshtir te gjesh nje gjysem .!
Por eshte mire te dashurohesh me nje njeri me vlera dhe integritet. Nje njeti qe te vlerson dhe di te te bej te lumtur. Keto jan ato gjera qe plotesojn gjysmat ?
Perceptim i bukur, qe te paqeson mendimet?

Lum ne qe kemi dajen?
Ik ne shkoll ti leri llafet dhe bej detyrat e shtepis qe kur te mbarosh shkollen te fillosh nje pune te mire dhe mos te jesh e varur nga burri. Behu e zonja e vetes se me dy menyra mund te ecesh perpara ne kete bote te eger. Ose me nje mendje te zgjuar ose me gjoksin perpara ???

Ik ne shkoll ti leri llafet dhe bej detyrat e shtepis qe kur te mbarosh shkollen te fillosh nje pune te mire dhe mos te jesh e varur nga burri. Behu e zonja e vetes se me dy menyra mund te ecesh perpara ne kete bote te eger. Ose me nje mendje te zgjuar ose me gjoksin perpara ???
Ktu ne shqiperi e mbarova
Prandaj thash e vaHdoj me vone
Sepse ket vit do ik sdo jem shkolle ketu
Prandaj se vaHdova ?
Do iki do vi mas shum kohesh?
Po sja dolem vet
Kemi kohe per burr kemi

Une pres te rritem:p:p.
Jo nga mosha,por nga pervojat e jetes :):).
Shpresoj qe sfidat dhe lodhja e tepert,te me japin force dhe guxim:):).

• Pëlqej
Reactions: .
Une pres rezultatin e punes sime te palodhur.

Back
Lartë