• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush mund te jete valle???

Une doja ta ngacmoja icik kte pjesen se e kam degjuar shpesh kte....fajin e ka "ajo"
Eshte shume e lehte ti lihet faji nje personi te trete dhe kjo zakonisht behet per te justifikuar dy gjera:
  1. Qe meshkujt jane plehra
  2. Qe nuk jane me terheqese per burrat e tyre.
Shkaqet e tradhetise jane 1001,por sjane asnjehere justifikim per tradhetine.
Perseris mendimin tim,faji eshte i atij qe kryen aktin,ne kte rast burrit.
Burri se kryen vetem ? edhe ajo ka faj se burrat si "femijet" jane ? mashtrohen shpesh (jo te gjithe )nga menyra si si sillen femrat .

Burri se kryen vetem ? edhe ajo ka faj se burrat si "femijet" jane ? mashtrohen shpesh (jo te gjithe )nga menyra si si sillen femrat .
Mjere ajo grua qe ka ngritur shtepine me nje burre qe genjehet si "femije"?

Ka shume kendveshtrime fajtoresh .
Une po sjell dy.

1- Nese me tradheton bashkshorti im e ka fajin ajo pisja qe ia shikon te fryre xhepin ne lek dhe e mashtron te perfitoje sadopak nga ajo fryrje qe behet me djerse e mund...sepse burrin e kam puntor per marshalla .

2- Nese ne nje lidhje cfaredo kryesisht te fejuarish apo te martuarish nuk ka komunikim , mirkuptim , ndjenje ..dhe qendrojne bashke per hir te opinionit ose femijeve atehere nuk ka faj personi i trete qe mund te jete femer ose mashkull . Faji mbetet jetim se sdi ke te besh me shume fajtor ne kete rast.. ??
Dea e ke gabim..pse burri budalla esht te mashtrohet nga 'pisja'
Nuk besoj se ka faj personi trete ne ket mes por ai/ajo qe esht ne nje lidhje ose i martuar..kjo gjera behen me deshire ste detyron njeri!

Last edited:
  • Pëlqej
Reactions: Dea
@Dea me ty jam e une ne disa pika te vogla.
Por,ama burri syt ne ball,e menjen ne vend e ka nese mashtrohet nga kjo gje.
Po dreqi ta haj njisoj jan si kuptoj kta qe kan neps per femer tjeter,dhe anasjelltas.???

@Deae ty jam e une ne disa pika te vogla.
Po dreqi ta haj njisoj jan si kuptoj kta qe kan neps per femer tjeter,dhe anasjelltas.???
Nuk eshte njesoj njera 90-60-90 me gruan ne shpi qe ka vajt 95 kile me jistifikimin se ka bere nje femi, kur ne te vertete ha nje tenxhere makarona ne darke ?
Ai mund ta doje shume gruan,po dashuria dhe terheqja seksuale jane dy gjera te ndryshme.

@Deae ty jam e une ne disa pika te vogla.
Se dim ne a esht njesoj a jo??

@Claa mos bej "kot fare" se nuk po e justifikoj, thjesht po them qe nuk eshte e njejta ?

Back
Lartë