• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kush mund te jete valle???

E mir mos boni mo llafe ??
Burri tradhto me ke tdoje gruja duhet te jete cik pozitive ti shofe gjonat me sy tmire ? ajo dashnorja shum e keqe futet mes i cifti ju thaft pituku ?

Fajtor eshte kush kryen aktin,ne kte rast burri.
Pastaj nqs do diskutojme per shkaqet qe cojne ne tradheti,do na duhet nje nate dimri.

Ka shume kendveshtrime fajtoresh .
Une po sjell dy.

1- Nese me tradheton bashkshorti im e ka fajin ajo pisja qe ia shikon te fryre xhepin ne lek dhe e mashtron te perfitoje sadopak nga ajo fryrje qe behet me djerse e mund...sepse burrin e kam puntor per marshalla .

2- Nese ne nje lidhje cfaredo kryesisht te fejuarish apo te martuarish nuk ka komunikim , mirkuptim , ndjenje ..dhe qendrojne bashke per hir te opinionit ose femijeve atehere nuk ka faj personi i trete qe mund te jete femer ose mashkull . Faji mbetet jetim se sdi ke te besh me shume fajtor ne kete rast.. ??

Ka shume kendveshtrime fajtoresh .
Une po sjell dy.

1- Nese me tradheton bashkshorti im e ka fajin ajo pisja qe ia shikon te fryre xhepin ne lek dhe e mashtron te perfitoje sadopak nga ajo fryrje qe behet me djerse e mund...sepse burrin e kam puntor per marshalla .

2- Nese ne nje lidhje cfaredo kryesisht te fejuarish apo te martuarish nuk ka komunikim , mirkuptim , ndjenje ..dhe qendrojne bashke per hir te opinionit ose femijeve atehere nuk ka faj personi i trete qe mund te jete femer ose mashkull . Faji mbetet jetim se sdi ke te besh me shume fajtor ne kete rast.. ??
Nese ty te tradheton bashkeshorti qe ka "veglen"ne dore dhe vendos nese do e perdore apo jo,fajin e ka ajo shtriga???

Nese ty te tradheton bashkeshorti qe ka "veglen"ne dore dhe vendos nese do e perdore apo jo,fajin e ka ajo shtriga???
Jo pa qellim e cilesova ne krye se ka shume kendveshtrime dhe une solla 2 . Jo ne te gjitha rastet i ka fajet "ajo" mund dhe ai ...por dua te jete ajo ..?

Jo pa qellim e cilesova ne krye se ka shume kendveshtrime dhe une solla 2 . Jo ne te gjitha rastet i ka fajet "ajo" mund dhe ai ...por dua te jete ajo ..?
Une doja ta ngacmoja icik kte pjesen se e kam degjuar shpesh kte....fajin e ka "ajo"
Eshte shume e lehte ti lihet faji nje personi te trete dhe kjo zakonisht behet per te justifikuar dy gjera:
  1. Qe meshkujt jane plehra
  2. Qe nuk jane me terheqese per burrat e tyre.

Shkaqet e tradhetise jane 1001,por sjane asnjehere justifikim per tradhetine.
Perseris mendimin tim,faji eshte i atij qe kryen aktin,ne kte rast burrit.

Back
Lartë