Po paragjykon femrat kur ti nuk asnje ide nga lindja e nje femije e rritja e tij..kshu mos fol kot se ashu ta ka ana ty!Ku? Thjeshte po them mbaj veten qe te mos i bjer interesi partnerit/es.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po paragjykon femrat kur ti nuk asnje ide nga lindja e nje femije e rritja e tij..kshu mos fol kot se ashu ta ka ana ty!Ku? Thjeshte po them mbaj veten qe te mos i bjer interesi partnerit/es.
Po tani ato qe e mbajne veten mbas lindjes qenkan aliene?Po paragjykon femrat kur ti nuk asnje ide nga lindja e nje femije e rritja e tij..kshu mos fol kot se ashu ta ka ana ty!
???????iHahahahahaha o zemer mos e ngatrro dajakun me tolerancen ?
Mir mir si shum eksperienc paskeE mir mos boni mo llafe ??
Burri tradhto me ke tdoje gruja duhet te jete cik pozitive ti shofe gjonat me sy tmire ? ajo dashnorja shum e keqe futet mes i cifti ju thaft pituku ?
Miqo ca thon kto re u bo nami per 1 te vume ?Se po tjet e paobligume ateher qeka kokrra verkut qe hy mes i cift dhe i ngel faji asajt ?
Mvaret nga njeriu kjo gje!Po tani ato qe e mbajne veten mbas lindjes qenkan aliene?
Po spo them modele moj. Thjeshte mos kalo mbi 100. ahahahahMvaret nga njeriu kjo gje!
Ka femra si 'balena'si the ti qe e mbajn veten me shum se nje 50kg..
E bejn qimen tra kot ?Miqo ca thon kto re u bo nami per 1 te vume ?
O drrit jan kto edicionet e lajmeve ose ca kemi pa ne tv se smarrim vesh nga ajo ane ?Mir mir si shum eksperienc paske
@Claa ?shif mi ca thot shif
????O drrit jan kto edicionet e lajmeve ose ca kemi pa ne tv se smarrim vesh nga ajo ane ?
une pash burrin po hynte ne shtepin e dashnores??Un pash dashnoren te hynte ne shpine e burrit
Ca ka vetlla ?????
O me nerva kur ngrihet?Ca ka vetlla ?
??O me nerva kur ngrihet?
Nese ty te tradheton bashkeshorti qe ka "veglen"ne dore dhe vendos nese do e perdore apo jo,fajin e ka ajo shtriga???Ka shume kendveshtrime fajtoresh .
Une po sjell dy.
1- Nese me tradheton bashkshorti im e ka fajin ajo pisja qe ia shikon te fryre xhepin ne lek dhe e mashtron te perfitoje sadopak nga ajo fryrje qe behet me djerse e mund...sepse burrin e kam puntor per marshalla .
2- Nese ne nje lidhje cfaredo kryesisht te fejuarish apo te martuarish nuk ka komunikim , mirkuptim , ndjenje ..dhe qendrojne bashke per hir te opinionit ose femijeve atehere nuk ka faj personi i trete qe mund te jete femer ose mashkull . Faji mbetet jetim se sdi ke te besh me shume fajtor ne kete rast.. ??
Jo pa qellim e cilesova ne krye se ka shume kendveshtrime dhe une solla 2 . Jo ne te gjitha rastet i ka fajet "ajo" mund dhe ai ...por dua te jete ajo ..?Nese ty te tradheton bashkeshorti qe ka "veglen"ne dore dhe vendos nese do e perdore apo jo,fajin e ka ajo shtriga???
Une doja ta ngacmoja icik kte pjesen se e kam degjuar shpesh kte....fajin e ka "ajo"Jo pa qellim e cilesova ne krye se ka shume kendveshtrime dhe une solla 2 . Jo ne te gjitha rastet i ka fajet "ajo" mund dhe ai ...por dua te jete ajo ..?