Qan mi si jo ?Tja fusesh i shpull ktij ? a qan burri re
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qan mi si jo ?Tja fusesh i shpull ktij ? a qan burri re
E ke shm gabim femrat perdorin ato lot,bje mashkull se besoj deri ne momentin e fundit por kur qajn jan real dhe duhet shum me qajt ataPoo qajn poor me lot krokodiliiiiii ?
Ndoshtaa..E ke shm gabim femrat perdorin ato lot,bje mashkull se besoj deri ne momentin e fundit por kur qajn jan real dhe duhet shum me qajt ata
Si sherbet qenka?
Do e boj ne un kte sfiden e ktij plazh?
Posi.....Nga nie mashkull qe qurravitet mund te presesh gjithcka, jane pa shtylle kurrizore, ca burri eshte ai qe qan ...?
Edhe burri emocionohet, sepse eshte qenie e gjalle, por ama ata burra qe qurraviten per nje dicka te vogel per mua jane burreca ...mendimi im, dhe resoektoj mendimin e kundert.Posi.....
Pse me qa burri spaska burrni sipas teje?
Mir mo kjo varet nga tipi njeriut un nuk e kisha pwr ata qe nji mdy qajne pwr cdo gje.Kam nje kolege qe me thote, nuk e di ke te pajtoj me pare burrin apo bebin...ja kshu historish ka plot...
Kte po them edhe une, jane duke u shtu burrat qe jane so bebe, dmth nuk jane te forte per me u perballe me nje situate dhe ja plasin vajit ?Mir mo kjo varet nga tipi njeriut un nuk e kisha pwr ata qe nji mdy qajne pwr cdo gje.
Burri ne vetvete ka karakter te forte.
Ama emocionohet normal.
Ho mi pra mo