• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pasqyre... o Pasqyre....

Pasqyre!
O pasqyre........... :)

Une jam njeri nder mbreterit e botes ,une jam produkt i asaj sublimes dashuri,e deshmoj ate ne formen me te larte te mundshmen,edhe do iki pas misionit tim te kryer.

Kam epiqendren time hyjnore e quaj, edhe e kam unike,sekrete.
Zoteroj vulen e lumturise,kam patenten e saj qe dua t'ua mesoj atyre qe duan ta njohin.
Pasqyre!

Une e kultivoj shpirtin tim sikur i perket perjetesise,madje mendoj qe kete gjithkushi duhet ta kultivoje kete ndjesi per arsye se ai eshte dhurate ,edhe do te braktise nje dite,e diku gjetke do zhvendoset. :)

Kur te iki do ftoj stuhite e jetes ta marrin vrullshem e ta dergojne diku ku do e njohe me mire se une ate. :)

Ne ate lartesi te pa limit do strehohet deri sa ti vije urdheri te rinise e njehere misionin e tij.

Per aq sa e njoh e quaj fisnikeri!

Njihe ate. :)

Pasqyre!
O pasqyre........... :)

Une jam njeri nder mbreterit e botes ,une jam produkt i asaj sublimes dashuri,e deshmoj ate ne formen me te larte te mundshmen,edhe do iki pas misionit tim te kryer.

Kam epiqendren time hyjnore e quaj edhe e kam unike,sekrete.
Zoteroj vulen e lumturise,kam patenten e saj qe dua t'ua mesoj atyre qe duan ta njohin.
Pasqyre!

Une e kultivoj shpirtin tim sikur i perket perjetesise,madje mendoj qe kete gjithkushi duhet ta kultivoje kete ndjese per arsye se ai eshte dhurate ,edhe do te braktise nje dite,e diku gjetke do zhvendoset. :)

Kur te iki do ftoj stuhite e jetes ta marrin vrullshem e ta dergojne diku ku do e njohe me mire se une ate. :)

Ne ate lartesi te pa limit do strehohet deri sa ti vije urdheri te rinise e njehere misionin e tij.

Per aq sa e njoh e quaj fisnikeri!

Njihe ate. :)
Wowwwww????

Pasqyre moj pasqyre reflekto personin qe me mungon ne pasqyrimin tend ,te me shikoje se sa jam rritur??

Ca te pjell truri o @ANABELA
Un thash dhe cik Netedy.com shpirtit
Kjo thot hudher mos me shku sy ??‍♀️
per te qen brenda temes
Un i kam keq punet me pasqyren
Shifem vec ne mengjes dhe dark kur laj dhembet ?
Per hudher skam nevoj
Se jam vet ja kaloj dhe hudhres ;)

u kryyyyy

Back
Lartë