• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kerkesat Ne nje lidhje

Totaliaht dakord me ate cka the,
Un sdo i quaja kompromise por sjellje qe duhen te adjustohen qe nje mardhenie te jet e shendosh,
Ajo cka qe kerkon ti esht Unike, dhe e rrespektoj ne max, por te dy e dim qe me kte brez dhe kte koh ... paksa e pamundur
Une e di cfare dua,ketu eshte diferenca.

Nje here po flisja me nje mik e po beja nje parafrazim...nese iken ne nje pasticeri dhe ke dy lloj embelsirash ku njera eshte me shijet e tua tjetra jo dhe kjo e fundit ka fiks cmimin e parave qe ke ti ne partofol,cdo beje?

Tket 5 vllazen, tjet shtangiste si fetije kasa,
Ta ket muskulin e krahut sa kam un kofshen,
Dhe tpi dy paketa cigare e 5 rizla gorrill?

Nje here po flisja me nje mik e po beja nje parafrazim...nese iken ne nje pasticeri dhe ke dy lloj embelsirash ku njera eshte me shijet e tua tjetra jo dhe kjo e fundit ka fiks cmimin e parave qe ke ti ne partofol,cdo beje?
Varet se sa I uritur ka qen miku juaj,!
Un do kthehesha kur te isha gati per ate qe doja!

do blija embelsiren qe do ti dhe do te pasoja topin duke te testuar egoizmin, nese sdo e ndaje me mua ose te pakten te tentoje ta ndaje, heren tjeter sdo merje as orbit

Back
Lartë