• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si e mendoni një miqësi të sinqert ?

Sa here lexoj dic te ngjashem
me kujtohen TRE SHOKET E Remark. :)

E mendoj nje miqesi ku fjala interes mos jete,e nqs kjo eshte kaq e pamundur te jete ne nivelin e nje ekzistence te dobet dobet pafuqie.
I drejtperdrejte ku kritika mos keqkuptohet. :)

Ashtu sic une e gezoj dhe ne realitet me shume njerez
Nji person qe eshte korrekt. I drejtpredrejte. Dhe I sinqerte ne nji maredhenie shoqerore
Per mua ska problem
Skuthatttttt. Awwww na myten......

• Kiss
Reactions: .
Sinqeriteti dhe interesi jane te perbashket kur ka interes te lart sinqeriteti eshte i ulte dhe e kundrata kur intersei eshte i ulet atehere sinqeriteti eshte ne piken me te lart po te dyja jan nje trup.

Ky eshte raliteti jo ca mendoj une
Kurr nuk do jepja dicka me shkembim?
? Une thashe mendimin tim ne lidhje me pyetjen, jo ne lidhje me çfare thate ju.
As ju lexova tek e fundit?
Σε χερετω!

Kur ia deshiron te miren tjetrit, ashtu sic ia deshiron vetes tende.

Back
Lartë