• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kafja Pasdites

Raid

LV
0

Ku jeni duke e pir kafen e pasdites ose ku e pini ne lokal apo shtepi?

Akoma se kam bërë sefte që kur doli pandemia.
Kafen e i nis në shtëpi e gjatë ditës nëpër punë me gota plastike.

Te paren e pi ne krevat,?
Te dyten tek puna,?
Te treten ne lokal,4-5 e kshu me radhe.??

Nje kafe ne mengjes e kam te domosdoshme,edhe tjetra nqs ndodh rrallehere me vjen keshtu ta kerkoj spontanisht ? se me mire pi limon soda se kafe.
S'para me terheq.

Kur djersa kercet bulza bulza nga trupi kam etje si Drakula per gjak,edhe une per nje birre me kriko e ta shoh qe mbi gote dalin buleza.

Nje te vetme se e shijoj ne max,dy s'me pelqen,edhe e treta me duket e hidhur. :)

Por ne keto rrethana ,se ndryshe e pi e pi,por jo ta shijoj. :)

Back
Lartë