• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Për gjith personat që kan një status në forum apo chat ...

Dion

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Liria e fjalës edhe e mendimit nuk mund ti mohoet askujt, dhe më vjen keq për ata admina të cilët kan 2 komanda më tepër, dhe e keqpërdorin "pushtetin" duke ofendu e duke i mbyll gojën ne "userave", mos harroni që liria jote mbaron aty ku mbaron liria e dikujt tjetër ...

Uroj që kjo temë, të jetë një reflektim për të kuptuar se kush jeni...
Peace ✌️

Hajt per hajer Zotit shpise?

• Kiss
Reactions: .
Liria e fjalës edhe e mendimit nuk mund ti mohoet askujt, dhe më vjen keq për ata admina të cilët kan 2 komanda më tepër, dhe e keqpërdorin "pushtetin" duke ofendu e duke i mbyll gojën ne "userave", mos harroni që liria jote mbaron aty ku mbaron liria e dikujt tjetër ...

Uroj që kjo temë, të jetë një reflektim për të kuptuar se kush jeni...
Peace ✌

Mora pergjegjesine te te citoj per te vetmen arsye sepse permend fjalen ofendim. :)

Nqs e ke fjalen kundrejt stafit te forumit ,ky term i permendur do ish mire te na e beje me dije se ku e kur ka ndodhur.
Arsyeja asgje tjeter ,vecse ne te permiresohemi. :)

Eshte bere e disata here perpjekje e thirrje qe ne postime te perpiqemi e mundohemi te percjellim nje imazh e nje fjale te mire per te gjithe ata qe enden me shkrimet e tyre ketu,por ka e tille natyra qe presin me gojen hapur te dale nje perplasje mes antaresh e ta shijojne,ndoshta e te eksitohen,ose te shkojne ta percjellin e neper faqe tjera kete perplasje. :)

Une e kuptoj per ku e ke fjalen,por ne rastin konkret antarja ne fjale ka marre nje sqarim nga admin,edhe gjithcka tjeter qe ilustroj une,apo sqaroj une eshte e tepert.

Te nderuar antare!

Na ka ndodhur qe ka pas antare qe kane share me fjale banale e mynyre brutal stafin,edhe nuk i'u kthye ashtu si meritonte,por merr denimin sipas rregullores.

Te tille provokime ne nerva e siper e kam bere e une personalisht,e si kundrapergjigje ish debimi.

Nqs nuk mjafton
lexo serish ketu

https://forum.netedy.com/threads/cfare-doni-ti-thoni.15647/page-145#post-632306

postimi 2899
te fresket fresket.

Na ndihmoni! :)

Jemi te gjithe njesoj.

Kur them une rama ik jo thone kta :)
Ti ketu ke qene??? :)

Nqs do te japesh nje mendim mbi temen,je i mirepritur,e nqs ke tendence ta kthesh ne chit chat
qe misioni i saj s'eshte i tille (pa paralajmeruar ty postimi fshihet). :)

@Passion
Sa per temen qe eshte hap.... Mund te them qe gjithsekush eshte soecial ne menyren e tij

ju si super moderator qe jeni duhet te jepni shembull ndaj user jo te shkruani gjithe tendence
Sikur se dikam une qe eshte forum

E ke vene re qe koheve te fundit forumi nuk e ka me frekuentimin e dikurshem ???
Ta shpejogoi me sakte.... ska user qe hyjne per te <<diskutuar>> si me para.... qe do te thoje kur ka mungese user bie rendesia...
Kur bie redesia bie marketingu.... etj etj
Para disa vitesh 2 a 3 me duket... kur ju i nderuat @Passion nuk figuronit hic @molecule po mendonte tja shtonte opsionin messenger....
Ta qartesoj msn
@Passion @netedy com
Por po shof qe plani mbeti vec ne leter...

Mgjth ky forum me sa kam vene re nga chit chat po frekuentohet
Sepse materialet qe sillni ju si supermoderator lene shume per te deshiruar......
Dhe mos harro. Ne forum diskutohet dhe behet chit chat... tema per diskutim ju qe e keni per detyre nuk po hidhni
Keshtu qe...... didkutojme me kto qe kemi
Pashe nji postim te @Dejv Diku qe kishte pakenaqesk ndaj rojeve...

Per mendimin tim kam shume adm qe sjane te denje.... klm :)

Ok!

Ta bej me te qarte ty e secilitdo se si e shoh une.

Me gjej nje teme qe ka nje nivel diskutimi?

Nnekategoria e forumit ''STIL JETE'' ka me qindra teme ku mund te diskutosh,edhe brenda nje dite kam cekur mbi 30 tema ti sjell ne vemendje te antareve per te qene shtytesi i diskutimit,edhe askush s'mori mundimin.

Nuk kam tendence me qarte mbi ty,por verej qe s'kontribon,edhe kur s'kontribon s'ka peshe jo vec per ty por per gjithkend. :)

Ketu s'ka roje,por ka nje staf qe perpiqet te jete aktiv,edhe te jape kontributin e tij modest,sepse secili ka nje jete reale,e ne fund te fundit nga antaret u zgjodh e stafi.

Ne cilat tema ke kontribuar i nderuar per ti dhene nje kah e fryme forumit?

E veren se shumkush zgjedh ate filozofine e te shenuarit

ME MUNGON
ishe,por une vazhdoj prap
Ike
Bere
etj etj

Me pak fjale aq munden te japin. ;)

Je i mireprit nqs ke ide,e nqs s'ke serish ok.

Ok!

Ta bej me te qarte ty e secilitdo se si e shoh une.

Me gjej nje teme qe ka nje nivel diskutimi?

Nnekategoria e forumit ''STIL JETE'' ka me qindra teme ku mund te diskutosh,edhe brenda nje dite kam cekur mbi 30 tema ti sjell ne vemendje te antareve per te qene shtytesi i diskutimit,edhe askush s'mori mundimin.

Nuk kam tendence me qarte mbi ty,por verej qe s'kontribon,edhe kur s'kontribon s'ka peshe jo vec per ty por per gjithkend. :)

Ketu s'ka roje,por ka nje staf qe perpiqet te jete aktiv,edhe te jape kontributin e tij modest,sepse secili ka nje jete reale,e ne fund te fundit nga antaret u zgjodh e stafi.

Ne cilat tema ke kontribuar i nderuar per ti dhene nje kah e fryme forumit?

E veren se shumkush zgjedh ate filozofine e te shenuarit

ME MUNGON
ishe,por une vazhdoj prap
Ike
Bere
etj etj

Me pak fjale aq munden te japin. ;)

Je i mireprit nqs ke ide,e nqs s'ke serish ok.
Kur aq munden te japin ateher leri te shprehen

Kuptimi i fjales Forum eshte teresia e nje grupi individësh te cilet kembejn ide e mendime midis tyre. Dhe ne netedy te gjith jane te lire ti shprehin keto ide sipas menyres se tyre e duke perifrazuar @Dion liria e dikujt mbaron aty ku fillon liria e dikujt tjeter, nenkupton faktin qe disa rregulla duhen respektuar me parimin qe nuk lejohet te ofendohet nje individ per asnje arsye. Shtoj gjithashtu se marketingu i vetem dhe me i miri i netedy eshte liberalizmi, pra ndjehuni te lire gjithsecili deri te kufiri personal pa prekur kufirin e nje tjeter personi

O @Passion te rikujtoj qe i kam nja 2a 3 nickname n baned

Po te pergjigjem si Passion,e jo staf.

Vinjoli perse e permend sikur te kane hyre ne hak?

Po behet fjale rreth asaj qe the,edhe je i ftuar te japesh kontribut nqs mundesh,e nqs s'do s'ka gje.

Kete e te ankuarit e kam verejt gjithandej qe ndodh,e ka nga ata qe bejne sikur largohen,edhe nje sy ketej e kane.

Ketu jane per arsyet e veta,por kontribut s'japin,sepse duan,,,,,,,,,, as une se di c'duan.

Gjithsesi gjithsecili vepron si te doje,packa se debati shpesh here do kapacitet,e ka postime qe rriten edhe me miremengjesi
e mirembrema
e naten e mire. ;)

@Passion
Sa per temen qe eshte hap.... Mund te them qe gjithsekush eshte soecial ne menyren e tij

ju si super moderator qe jeni duhet te jepni shembull ndaj user jo te shkruani gjithe tendence
Sikur se dikam une qe eshte forum

E ke vene re qe koheve te fundit forumi nuk e ka me frekuentimin e dikurshem ???
Ta shpejogoi me sakte.... ska user qe hyjne per te <<diskutuar>> si me para.... qe do te thoje kur ka mungese user bie rendesia...
Kur bie redesia bie marketingu.... etj etj
Para disa vitesh 2 a 3 me duket... kur ju i nderuat @Passion nuk figuronit hic @molecule po mendonte tja shtonte opsionin messenger....
Ta qartesoj msn
@Passion @netedy com
Por po shof qe plani mbeti vec ne leter...

Mgjth ky forum me sa kam vene re nga chit chat po frekuentohet
Sepse materialet qe sillni ju si supermoderator lene shume per te deshiruar......
Dhe mos harro. Ne forum diskutohet dhe behet chit chat... tema per diskutim ju qe e keni per detyre nuk po hidhni
Keshtu qe...... didkutojme me kto qe kemi
Pashe nji postim te @Dejv Diku qe kishte pakenaqesk ndaj rojeve...

Per mendimin tim kam shume adm qe sjane te denje.... klm :)
O vin djali ku ka t drejt sot o zemer po vl renci ka tbojm qefin tone se per at gjo kena ardh ene sic o ajo fjala urt e punve t kota : Qeni le t boj ham ham karvani ecen para

Ça me bo?
Protestë?

Back
Lartë