• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare eshte jeta?!

Jeta eshte si nje loje futbolli me porta te vogla.
E vetmja menyre per te hyre goli eshte neper shale.
Morali: Mbani shalet mbyllur ?

Jeta eshte si nje loje futbolli me porta te vogla.
E vetmja menyre per te hyre goli eshte neper shale.
Morali: Mbani shalet mbyllur ?
@HIM nuk dua ta ekzagjeroj pergjigjen time, por u cudita per nga menyra si folet sepse te gjithe kane motra dhe nena qe duhet te kujdesen meshkujt ne fjalet qe thonë ne pergjithesi per vajzat ?
Te pershendes perzemersisht ?

@HIM nuk dua ta ekzagjeroj pergjigjen time, por u cudita per nga menyra si folet sepse te gjithe kane motra dhe nena qe duhet te kujdesen meshkujt ne fjalet qe thonë ne pergjithesi per vajzat ?
Te pershendes perzemersisht ?
@anna ana une e di qe ti di te lexosh pertej shkronjave.
  1. E imja ishte batute
  2. Nuk ishte drejtuar apo skishte qellim te ofendonte femrat.

Çfarë eshte jeta?
A eshte jeta nje habi?
Nese po, atehere perdorni ?!
Nese eshte nje pyetje per te mesuar perkufizimin e te tjereve perdorni nje ?

P.s shume e bukur fjalia e temes se hapur, uroj qe mos kufizohemi tek rastet e veçuara si bixhozi etj, por t'a zgjerojmë pafundësisht sic e meriton kjo loje e quajtur "Jete"'

Tema ka nje titull ndryshe dhe pytja lart per a do lidheni me nje cun qe lun bixhoz eshte ndryshe! Me duket si dy tema.

Per cun bixhoz e veshtyre sic tha dhe marsi eshte nje ves i keq dhe nuk i ndahen dot kesaj"loje"
Jeta: jeta thjesht eshte jete e rrejshme e shkurt,,ndaj te jetojm ashtu sic na vin.

Padiskutim që sdo lidhesha..
Me vetëdije asnjë sdo e bënte
Për të mos harruar që njoh femra që luajnë e bixhoz.
Është një varësi që zor se hiqet.
Mbase në të ardhmen djali që dua apo partneri , apo dhe fëmija im do i futeshin këtij sporti( sdo i braktisja)
Mbështetje e tyre për ti larguar nga këto vese të këqija.
Një dreq ludoje luajmë online dhe bëjmë namet.
Imagjino të luash me cash?!
Zoti mos më sprovoftë?‍♀️

Mu mka ra nder i fat i till. Mos te rafte eshte i shprehje se ske ca bon kollaj me shkatarru familjen po a shifet motra tu vujt ? boji ca dush atit lloj robi ska psikolog qe e mer persiper une e kam provu ne te gjitha menyrat pa i ron kurr nsy motres time deri sa ka heq dore vet ai kingu. Eshte huq i qelbet mos e pacim rrisk smunja shekullit eshte bixhozi ? une luj bixhoz me jeten jo me leket e fmive tmi ❤

Back
Lartë