• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thashethemet

@Dion shurdhofsh dmth ne dialektin e ktyre si i theme ne mis na caj shume koken.....
Qure = pule deti

Kan dal llafe qe un adhuroj mamat
Mama te dashura te nderuara skam faj un qe jam dashnor perfekt per ju !!!!

Flitet qe @Passion eshte pare sot duke pikturuar buze detit ne nje cep paksa te vetmuar te Adriatikut, por dylbite qe e spiunuan dhe vezhguan mire e mire per disa ore e kuptuan qe ai nuk po pikturonte peisazhin por nje modele nudo prane tij e shtrire ne rere, e cila here pas here ngrihej dhe i fshinte djerset plot dashuri e ndonjeherë i jepte ndonje perqafim te sinqerte per t'a falenderuar per punen e mire qe ai po bente ne telajo ...
I zellshem?️?️?

Flitet qe @Passion eshte pare sot duke pikturuar buze detit ne nje cep paksa te vetmuar te Adriatikut, por dylbite qe e spiunuan dhe vezhguan mire e mire per disa ore e kuptuan qe ai nuk po pikturonte peisazhin por nje modele nudo prane tij e shtrire ne rere, e cila here pas here ngrihej dhe i fshinte djerset plot dashuri e ndonjeherë i jepte ndonje perqafim te sinqerte per t'a falenderuar per punen e mire qe ai po bente ne telajo ...
I zellshem???
M'ka shku mendja ku mund te jesh qe s'po vjen. ?

Kam formulu nje thashethem,por nqs vjen do ta them.

E di ti si i kam formulimet une (direkt e ne shenje). :D

Back
Lartë