• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Përqafimi..

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Ju ka ndodhur te perqafoni dikend te gjendur ne momente dobesie, dhe mandej, te kuptoni se pas atij perqafimi kishit qene ju vete personi qe i nevojitej me shume ky gjest?!

Kam dhuruar shume.....
E skam gjet asnji.....

Kam dhen shume perqafime ne raste te tilla:
Por ndoshta edhe un kam pas nevoj.
Rendesi ka qe je gjendur x-person ne ate moment,e qe eshte ndjere mire. Sic kam dhen po ashtu edhe kam mare.

Perqafime te sinqerta i kam gjetur tek te panjohurit.
Me ka ndodhur te perqafoj dike,në fillim ndjehesha e ftohte me pas sikur mu zbut zemra.
E kuptova qe kisha pasur nevoje per një perqafim.

Kam dhen shume perqafime ne raste te tilla:
Por ndoshta edhe un kam pas nevoj.
Rendesi ka qe je gjendur x-person ne ate moment,e qe eshte ndjere mire. Sic kam dhen po ashtu edhe kam mare.
E dime kte pse kot tu gjenda une ty ???
Thuaje po deshe ne mes te forumit.....
Te thashe do te ndryshoje jeta dhe fappppppp
E din vete ti se spo du me fol teper
Mohoje po deshe

Zor se jap apo marr perqafime, perjashtim bejne femijet, le koken pas tyre.

Tek femrat(pjesa derrmuese) ne rast se ka gjasa jane ne momente zhgenjimi, deshperimi,perqafimet duan ti kthejne ne puthje nqs perballe tyre eshte nje shok . :D ?

Kur ijshem djelmosh kam nja dy histori te ngjashme/ :rolleyes::D

Un jam nona e hugsave

I jap ato pa limit
duke u thone atje ku i jap se i du. :)

Tek femrat(pjesa derrmuese) ne rast se ka gjasa jane ne momente zhgenjimi, deshperimi,perqafimet duan ti kthejne ne puthje nqs perballe tyre eshte nje shok . :D?

Kur ijshem djelmosh kam nja dy histori te ngjashme/ :rolleyes::D

Un jam nona e hugsave

I jap ato pa limit
duke u thone atje ku i jap se i du. :)
Perqafim edhe nje ferkim te lehte nga kurrzimi deri mrapa gjurit ?

jam nona hugsave thot ??????

Ju ka ndodhur te perqafoni dikend te gjendur ne momente dobesie, dhe mandej, te kuptoni se pas atij perqafimi kishit qene ju vete personi qe i nevojitej me shume ky gjest?!
Eh mi moter
☹ta mbeshtes e ty mendimin

Eh mi moter
☹ta mbeshtes e ty mendimin
Ah ty moj zog ti do mbeshtet pas deres..... po ca te bej se me quajne pidifil pastaj
Haahahahaha

Un jam shum e dashur me ato qe njoh,dhe jap shum perqafime,kontakti fizik e forcon me shum lidhjen,ne familje apo shoqri,me shoqet jena shumml shummm te lidhura,esht shum gje e bukur qoft ne gezim qoft ne hidhrim kur je dhe jan afer me hugs??

Back
Lartë