• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

The best quarantine!

Per ke votoni?

• Gjithsej votues
    25
  • Sondazhi u Mbyll .
Tjeta t gjith, nuk e them per modesit, por e ndjej se duhet ta them: e meriton @Ai_Tipi “best quarantine”
per keto arsye:

1- une skam qene ne karanatine pervec 2 javeve te fundit.
2- @Ai_Tipi reflekton pozitivitet me te gjithe dhe gjithmon, ndersa une jam me hene, harbut dhe egoist.
3- Ka qene me aktiv , ndersa une kam bredh ne gjueti pas fustaneve, mu ka mbush garderoba plot :p
Ps. per kete me shume deshire do ti bej dhurate nje qoke 3000 euro te blej nje pale dsquared2 limited edition dhe 5000 te tjera per forumin...!
Sa mire e njeh vehten z.Komandant;)

Sa mire e njeh vehten z.Komandant;)
Si eshte kjo pune, ti mendon e shkruan ketej, une ne cepin tjeter ?
Rezultati ka rendesi, ne nje diluftim trup me trup ti do ma ngulje ne zemer une ne fyt, bajoneten ?

Si eshte kjo pune, ti mendon e shkruan ketej, une ne cepin tjeter ?
Rezultati ka rendesi, ne nje diluftim trup me trup ti do ma ngulje ne zemer une ne fyt, bajoneten ?
Pi kafe iher ftillohu :D

O forumista mirdita!
E pata lajmeruar qe ne fillim te sondazhit,qe per fituesin do kete nje "cmim".Me se shumti ky sondazh na vlente per te kuptuar mendimin tuaj ne lidhje me anetaret aktive,perkthyer kjo me nje vote.
Cmimi eshte dicka simbolike qe ne e kemi quajtur "Anetari muajit".Ky sondazh do behet cdo muaj dhe me rendesi eshte qe ta marrim me sportivitet.
Ju pershendes!

O forumista mirdita!
E pata lajmeruar qe ne fillim te sondazhit,qe per fituesin do kete nje "cmim".Me se shumti ky sondazh na vlente per te kuptuar mendimin tuaj ne lidhje me anetaret aktive,perkthyer kjo me nje vote.
Cmimi eshte dicka simbolike qe ne e kemi quajtur "Anetari muajit".Ky sondazh do behet cdo muaj dhe me rendesi eshte qe ta marrim me sportivitet.
Ju pershendes!
Pse me do lodheni muj per muj lejeni kshu se paska hije ? ishalla me hani ditet himo ?

Unë mor

Back
Lartë