• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thashethemet

@Sole per 2021-in do behet qytetare e shtetit Suedez.
Ka nisur rrugen e nje dashurie te qelibarte me nje djale serioz,familjar,puntor.

Ka gjasa qe muajin e mjaltit do ikin ne Stamboll,Athine,Plazhi i Gjeneralit-Itali,edhe do vazhdojne jeten te dy ne Suedi. :):in
Sa parashikures qe qeke ma shef jenen time dot haha

Flitet qe @Mr. A shkoi te hante taven e kosit te @ANABELA si elbasanlli puro qe eshte...
Aty ai i beri edhe ca kritika miqesore e dashamirese si t'a permirsoje me shume performancën e saj...
E gjitha kjo ndodhi edhe pse @Passion i ftuar gjithashtu ne dreke nuk mori pjesë per motive qe ai i di?

Kohet e fundit pasi @Alea pa Passionin ne mallkimet qe i beri vetes
se pse kish ardh para kohe ,ku elementi kohe kish nje hendek mes te dyve
Ajo i premtoi se do jete kumbaro i ciftit @Alea - Elvini (qe Passion te kete mundesine me shume ta shohe Alean ) .
Lidhja e tyre ka dy muaj qe eshte krijuar,edhe vazhdojne ne nje rruge te mbare,ku ka mirekuptim,buzeqeshje,vleresim e dashuri.
S'dua te mendoj per aktin ,,,,,,,se behem Qeloz :D

Kjo ekonomiste,edhe ai nje muzikant .

Mqafsh mua si mund te duash nje muzikant me ca duar te holla (me te holla se tuat) ? ?

Ne diten e dasmes fotografite e ciftit do jene ne forum.
Pas do jete e Passion (kujdes mos me kritikoni) se jam kumbaro. ?

Kohet e fundit pasi @Alea pa Passionin ne mallkimet qe i beri vetes
se pse kish ardh para kohe ,ku elementi kohe kish nje hendek mes te dyve
Ajo i premtoi se do jete kumbaro i ciftit @Alea - Elvini (qe Passion te kete mundesine me shume ta shohe Alean ) .
Lidhja e tyre ka dy muaj qe eshte krijuar,edhe vazhdojne ne nje rruge te mbare,ku ka mirekuptim,buzeqeshje,vleresim e dashuri.
S'dua te mendoj per aktin ,,,,,,,se behem Qeloz :D

Kjo ekonomiste,edhe ai nje muzikant .

Mqafsh mua si mund te duash nje muzikant me ca duar te holla (me te holla se tuat) ? ?

Ne diten e dasmes fotografite e ciftit do jene ne forum.
Pas do jete e Passion (kujdes mos me kritikoni) se jam kumbaro. ?
Heheheheh sa bukur i thurr kto vargje aman??

@Madam_Baby ka refuzuar lidhjen qe i kish kerku nje djale nga Tirona.
Ai kish mendu se e dehin karagjoslleqet se kam makine te 2018
se kam biznese
se kam shtepi
se kam at
e kam kete :D

Se pandehu i shkreti qe perpara kishte nje vajze nga ato qe s'ta fal(me nje sy sa nje filxhan ngjyre jeshil).

I kam vete te gjitha keto kish qene pergjigjia e saj e kish ikur tere p,o,,r,dhe. ?

Ka nje muaj qe ka nis nje lidhje me pronarin e kompleksit ''Pushimi i perbindashve''

Ajo pohoi se jeta se saj tashme eshte nje enderr. :in

@Nikoo punon me nje vajze ne pune qe e quajne Gjeorgjia,edhe Niko e ka fiksim Gjeorgjine.:p

Gjeorgjia e njeh kete pjese e ben lozonjaren me te,e ky nga hidherimi c'do nate behet xurxull ne birra,edhe lexon Sonetet e Shakespeare edhe i'a reciton poshte dritares c'do mbremje.?

Lutuni per Nikos se do haje ndonje sacme prapanices,se babai i Gjeorgjise ka nje tufek. :p

@Juno ka bere ngritje ne karriere,edhe aplikoi per nje post me lart ne ministrine e financave.
Kete gje e konfirmoi drejtoresha e tij per arsye se ka korrur nje sukses ne ate fushe (nje vajze e cila ka mbaru me 10 si ekselente te fakulteti ekonomik ).?

Mes tyre flitet se ka e nje tip skandali,se @Juno thuhet se ishin ngjit me ate ne tryezen e punes,por une mendoj se aksidentalisht ka qene(nga emocioni eshte rrezuar)edhe ajo e ka ndihmuar.?
Shpif njerezia.

Me erdhi si habi qe ne krahasimet e bera thane se ajo eshte me e bukur se Monica Beluci. ?

Flitet qe @Mr. A shkoi te hante taven e kosit te @ANABELA si elbasanlli puro qe eshte...
Aty ai i beri edhe ca kritika miqesore e dashamirese si t'a permirsoje me shume performancën e saj...
E gjitha kjo ndodhi edhe pse @Passion i ftuar gjithashtu ne dreke nuk mori pjesë per motive qe ai i di?
Ahahahhaahahahhahahahhahahhahaahahhahahahahahahahahahhahaahahhaahah e ke myt

Back
Lartë