Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa parashikures qe qeke ma shef jenen time dot haha@Sole per 2021-in do behet qytetare e shtetit Suedez.
Ka nisur rrugen e nje dashurie te qelibarte me nje djale serioz,familjar,puntor.
Ka gjasa qe muajin e mjaltit do ikin ne Stamboll,Athine,Plazhi i Gjeneralit-Itali,edhe do vazhdojne jeten te dy ne Suedi.![]()
Mpaska dal burri suedii??@Sole per 2021-in do behet qytetare e shtetit Suedez.
Ka nisur rrugen e nje dashurie te qelibarte me nje djale serioz,familjar,puntor.
Ka gjasa qe muajin e mjaltit do ikin ne Stamboll,Athine,Plazhi i Gjeneralit-Itali,edhe do vazhdojne jeten te dy ne Suedi.![]()
Heheheheh sa bukur i thurr kto vargje aman??Kohet e fundit pasi @Alea pa Passionin ne mallkimet qe i beri vetes
se pse kish ardh para kohe ,ku elementi kohe kish nje hendek mes te dyve
Ajo i premtoi se do jete kumbaro i ciftit @Alea - Elvini (qe Passion te kete mundesine me shume ta shohe Alean ) .
Lidhja e tyre ka dy muaj qe eshte krijuar,edhe vazhdojne ne nje rruge te mbare,ku ka mirekuptim,buzeqeshje,vleresim e dashuri.
S'dua te mendoj per aktin ,,,,,,,se behem Qeloz
Kjo ekonomiste,edhe ai nje muzikant .
Mqafsh mua si mund te duash nje muzikant me ca duar te holla (me te holla se tuat) ? ?
Ne diten e dasmes fotografite e ciftit do jene ne forum.
Pas do jete e Passion (kujdes mos me kritikoni) se jam kumbaro. ?

Kok e kom ??@CaTaLeYa a je singell bre ?![]()
A je brune a je thekthiKok e kom ??
Ahahahhaahahahhahahahhahahhahaahahhahahahahahahahahahhahaahahhaahah e ke myt
Ncuk jam e shpiful ?A je brune a je thekthi?
Leje u kryNcuk jam e shpiful ?
Do bahesh pishmon kur tme shohesh ?Leje u krynga ora 8 do te sjell ?