• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thashethemet

Eshte degjuar se @Mr. A eshte gati ne botimin e nje libri me titull

Bota e netedy-isteve,ku ka marr nje mori pergezimesh nga kritiket letrare.:in

Aty ne liber gjenden vashat e bukura lozonjare,edhe ne kopertine me duket se jemi une e @Opium :p si gladiatoret ne duel.

Eshte degjuar se @Mr. A eshte gati ne botimin e nje libri me titull

Bota e netedy-isteve,ku ka marr nje mori pergezimesh nga kritiket letrare.:in

Aty ne liber gjenden vashat e bukura lozonjare,edhe ne kopertine me duket se jemi une e @Opium :p si gladiatoret ne duel.
Po tregoj te verteten, je ti @Passion e @Opium te shtrire ne krah e vasheza te embela me duart e tyre qe ju mbajne gotat e veres, frutat shumengjyreshe e ju puthin ju te dy si dy gjenerale te Romes antike ?

Nuk merrem as qe dua te dij qthojn e Qmendojn kam gjera me te mira te mirrem me gjerat e mija :mad:

Po tregoj te verteten, je ti @Passion e @Opium te shtrire ne krah e vasheza te embela me duart e tyre qe ju mbajne gotat e veres, frutat shumengjyreshe e ju puthin ju te dy si dy gjenerale te Romes antike ?
Mos e merr shumes thuaj personale jo te gjitha kan nje shije bota ka shum ngjyra hmmm

Flitet se @Bjondina2019 mori pjese ne konkursin miss Zvicra,edhe fitoi cmimin e dyte.

Pas kesaj mori nje mori kerkesash per poza ne revista te ndryshme,por i refuzoi se tha

eskluzivisht pozat e bukura te miat i kam per forumin NETEDY.COM.

Perfitoj nga rasti ta falenderoj.

Njekohesisht ti them (m'pelqen) ??

Jane degjuar te reja fjale se @ANABELA do te ike me pushime ne Hamerike se ka njohur nje gjysme black e gjysme white ne internet ?

Qa kish ai me shume se une? ?

Ate,,,,,,,,,,,,,, ? ?:unsure:

Oratorine e kam fjalen? ?
E ke gjet sak po ce do ma dogji tramp bileten

Back
Lartë