Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ke votu, hilacak!?Ouuuuu
un skam votu ???
Hahahaha daiii.... Jo se na rrit autoritetin virtual@Alda79 ma cove voten dem. hahahaha
Leri keto Juno, gjithmone ke dashur te jesh miku im i ngusbte, e ke nga xhelozia?Dashje pa dashje po e fut ne zonen e minuar te shoqerise.
@Opium Dil se eshte kurth ??
Zemerthyer ngeli ! E car me i bo ketijLeri keto Juno, gjithmone ke dashur te jesh miku im i ngusbte, e ke nga xhelozia?
Me 24E kur mbyllet ky sondazh?
A ok. Urime kush t'fitoi ?Me 24
Kam votu per keto antaret e sapo ardhur ?@Passion votove ti
Shtoi listes @anna ana edhe @Ayla-AylaHahahahahahahahah po un ke t votoj
Hapni i votim për Stafin se du me votu @Sara se i ka thikat e mprehta por te bukura?
Hahahahahahah lere se i ndrrova modelin.. i bera sharre sot ? vere gishtin n tavolin ta provojmHapni i votim për Stafin se du me votu @Sara se i ka thikat e mprehta por te bukura?
Do me presesh thoin? ?????Hahahahahahah lere se i ndrrova modelin.. i bera sharre sot ? vere gishtin n tavolin ta provojm
Mos e ha ate tek o trimDo me presesh thoin? ?????
Ver doren pra ntavolin se shikojm e bejm ?Do me presesh thoin? ?????
Bujru.m le t'a beje...ishalla mbaron pun shpejt e shpejt se ngadal do vuaj nga dhembja?????Mos e ha ate tek o trim![]()
Hahahahahahahahah po un ke t votoj