• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

The best quarantine!

Per ke votoni?

• Gjithsej votues
    25
  • Sondazhi u Mbyll .
Kam lexuar disa nga shkrimet e anetareve te lartpermendur ne sondazh dhe natyrisht qe arrita te kuptoj se kane talent dhe aftesi qe ngacmimet e tyre emocionale t`i derdhin ne metaforen poetike dhe do me pelqente voten t'ja,jepja @Lori mqse eshte ne liste. :)

Varet se porchi kujt eshte??
Hahahaha kam une ford fiesta te 2004?

Po pra goma rezerv e fordit isha une... se stafista do votoje... :p

Pak rendesi ka... une voten time ta jap me endje sepse je femer e kompletuar, plot karakter e fisnikeri! Nuk njof shume kshu! 3 cop ne 20 vjet virtual, 2 e kan me M nick dhe ti me L :)
Jo vetem per karantine, por do e kisha krenari ti coja nenes time nje femer si ty!

Pak rendesi ka... une voten time ta jap me endje sepse je femer e kompletuar, plot karakter e fisnikeri! Nuk njof shume kshu! 3 cop ne 20 vjet virtual, 2 e kan me M nick dhe ti me L :)
Jo vetem per karantine, por do e kisha krenari ti coja nenes time nje femer si ty!
Pjumçeeeee???????????
Shume faleminderit nga zemra per cdo fjale qe ke shkruar.
Ti e di sa te çmoj une ????

Sa herë tkam lexu kshu. Lol

J
...
jeten ksaj pune

se te isha e une femer
do beja cmos tia kisha prezantu mamit e une @Opium -in . ?

Me qe ajo me beri alamet Quni
doja ti prezantoja @Sara ?

O do.me thoshte
me shtove jeten bir me kete sirenen e sjelle

apapapapappa

ose me hengre jeten ?

E thash e une se desh plasa. ?

@Sara

a mundem te te votoj ne pv ty ????

Pjumçeeeee???????????
Shume faleminderit nga zemra per cdo fjale qe ke shkruar.
Ti e di sa te çmoj une ????

Dashje pa dashje po e fut ne zonen e minuar te shoqerise.
@Opium Dil se eshte kurth ??

J
...
jeten ksaj pune

se te isha e une femer
do beja cmos tia kisha prezantu mamit e une @Opium -in . ?

Me qe ajo me beri alamet Quni
doja ti prezantoja @Sara ?

O do.me thoshte
me shtove jeten bir me kete sirenen e sjelle

apapapapappa

ose me hengre jeten ?

E thash e une se desh plasa. ?

@Sara

a mundem te te votoj ne pv ty ????
Me ke mbushh me voto akoma do? ?

Back
Lartë