Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e kisha qe sduhet me u lodh me ujtin ....E thjesht e ?
Kalo nga shoku , se do te mesoj si tju flasesh princeshaveCa me lyp ktu t gjitha kan stenden Princes
Dun vetem princa
Jo mo thjesht duan te kesh kal kaq ?Ca me lyp ktu t gjitha kan stenden Princes
Dun vetem princa
Un di si te flas ,por nuk di si ti bej te pergjigjen .Kalo nga shoku , se do te mesoj si tju flasesh princeshave![]()
Ke mungesa ne komunikim perderi sa ste pergjigjen ...Un di si te flas ,por nuk di si ti bej te pergjigjen .
Jam i hapur per sygjerime
Nuk besoj se e kam lexuar manualin "Si te flasesh me princeshatKe mungesa ne komunikim perderi sa ste pergjigjen ...![]()
Iku mbaroi distancimi social....boll me se vdiqem ???Qenka hap tregu mbaroi covid 19 hahaha...
Kemi mbledhur shume kalori keto kohe korone tani po shperthejn cunat ??Qenka hap tregu mbaroi covid 19 hahaha...
Epo atehere futesh ke partia qeflive se asnjera sme ka fol per ty ?Nuk besoj se e kam lexuar manualin "Si te flasesh me princeshat
P.s bej shaka se jam shum i suksesshem ?
Ore e njef toton e chatit ti apo e ke pa vetem ne reklama ?Epo atehere futesh ke partia qeflive se asnjera sme ka fol per ty ?
Si thua ti ka ndonje qe mund tnjofi me mire se une ?Ore e njef toton e chatit ti apo e ke pa vetem ne reklama ?
Se besoj ?Si thua ti ka ndonje qe mund tnjofi me mire se une ?