• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Netedy.com Karantina video funny.

Ooo @molecule nje pytje kisha nga q modifikuat forumin kuk munt t behej dhe modifikimi per me u marr ne tel ose vidio??? Kerkohet shum?.
Do thuash ti fol prv se munt t ndash adresat fb i.g. Whatsapp... Etj.. Dhe t kuptoj po forumi ka magjin e vet.
Nuk e di ne eshte e mundur kjo, por nuk kam shum deshire qe ta integroj ate pjese. Antaret kishin nje cop opsioni me ngarku 2 foto dhe filluan te abuzonin me te jo me me video e ze qe thua ti qe do plaste youtube etj etj.

Sygjeroja antarve, nese ekzisto nje opsion i tille dhe jan dakord ja shtojme. Me shum sdi cte them

Nuk e di ne eshte e mundur kjo, por nuk kam shum deshire qe ta integroj ate pjese. Antaret kishin nje cop opsioni me ngarku 2 foto dhe filluan te abuzonin me te jo me me video e ze qe thua ti qe do plaste youtube etj etj.

Sygjeroja antarve, nese ekzisto nje opsion i tille dhe jan dakord ja shtojme. Me shum sdi cte them
jojo un nuk thash te ngarkosh foto ose vidjo material multimedial... Por call dhe videocall... Po t kuptoj muhabetin tend se imagjinoj rremujen por e di se kam shpres na nje her ke njerzija... Kshu me pun momentesh esht ?

jojo un nuk thash te ngarkosh foto ose vidjo material multimedial... Por call dhe videocall... Po t kuptoj muhabetin tend se imagjinoj rremujen por e di se kam shpres na nje her ke njerzija... Kshu me pun momentesh esht ?

Jam me ty @Alda79 , sidomos ajo videocall na duhet ne momentet e vona ?

Kur te te vjer momenti vetem futu ktu https://meet.jit.si/
Krijo nje dhome private dhe jepja link. Pastaj cfryhuni. Lol

Eshte pa rregjistrim dhe punon nga telefonat ?

Jam me ty @Alda79 , sidomos ajo videocall na duhet ne momentet e vona ?
Po pra se ktu behen t ter fenomena/e por konkretisht... ???? Po jooo re mos keqkupto thjesht mendoj se munt t kalohet mir dhe munt t jet argetuse nese flasim dhe shifemi si grup.. Sa mendje djalli ke ??

Po pra se ktu behen t ter fenomena/e por konkretisht... ???? Po jooo re mos keqkupto thjesht mendoj se munt t kalohet mir dhe munt t jet argetuse nese flasim dhe shifemi si grup.. Sa mendje djalli ke ??

Po pra jam me ty!
E thash ne oret e vona sepse jashte kesaj fashe orari jam i zene ??

Un se du ? at opsion
Ka lezet me vujtje jo kollaj fare??

Ku rrin nafaka ? ???

Back
Lartë