Ka hall bela dmth se do njonin por a mund te du edhe nji koleg eshte ideja edhe i thash jo vetem mund ta dush por edhe mund ta shkermoqesh ??Perse flitet ketu?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ka hall bela dmth se do njonin por a mund te du edhe nji koleg eshte ideja edhe i thash jo vetem mund ta dush por edhe mund ta shkermoqesh ??Perse flitet ketu?![]()
Normal qe mundemiKa hall bela dmth se do njonin por a mund te du edhe nji koleg eshte ideja edhe i thash jo vetem mund ta dush por edhe mund ta shkermoqesh ??
Imagjinare besojUne e nis pa fillu tjetra jo pa mbaruar.
Ka raste qe nis 3 apo 4 njekohesisht![]()
Imagjinare besoj![]()
Sa xhan te kam ????
U kptute n'mes te patur xhan ate. ?Sa xhan te kam ????
Ca ki ti xeloz ?U kptute n'mes te patur xhan ate. ?
Marshallah goca?Oj te nisur e bitisur. Lidhje me shumice .sa jan ber lemsh e ja coj me copy paste fjalet gjithve njelloj qe mos te ngaterrohem ????????
Syte te lumshinMarshallah goca?
????????? Aq ke moj goc sa nji prej bisedeve ma prune mu ne Wiber te kujtohet??Oj te nisur e bitisur. Lidhje me shumice .sa jan ber lemsh e ja coj me copy paste fjalet gjithve njelloj qe mos te ngaterrohem ????????
Copy paste mi zemer i nisi me bresheri gjuthve pernjehwri dhe prandaj te erdhi dhe ty ???????????? Aq ke moj goc sa nji prej bisedeve ma prune mu ne Wiber te kujtohet??
Se kupton ai qe kshu e rref me gaduf ti pa fillu lojen aca jeni ju farat e isllit vec te shejtonlliqet e kini ate menjen e djallezume me kacurrela ?Ca ki ti xeloz ?
Ça kishe me rrelset ti???Se kupton ai qe kshu e rref me gaduf ti pa fillu lojen aca jeni ju farat e isllit vec te shejtonlliqet e kini ate menjen e djallezume me kacurrela ?
Asisen un jam rrels vet vene te caktumeÇa kishe me rrelset ti???
Ishte??Jo! Nala ishte e fundit !