• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili ka qenë viti më i suksesshëm për forumin?

VITI ME I SUKSESSHEM

• 2017

Votimi: 4 11.4%
  • 2018

Votimi: 1 2.9%
  • 2019

Votimi: 5 14.3%
  • 2020

Votimi: 25 71.4%

• Gjithsej votues
    35
Pershendetje,
Besoj qe forum ka qen sa here I sukseshem rensi ka qe njerzit jan kenaq kan kalu kohen e tyre pale ndonje apo ndonjera kan ber dhe shoqeri qe esht gje e mire. Jan shume njerz qe kan dhe kontribut ne forum apo duke ber pjesen e vet. Ka qen sa her idea e mendimi jone qe forum te jet nje vend per argetim. Ju uroj gjithe te mirat!
Peace ✌️

Pershendetje,
Besoj qe forum ka qen sa here I sukseshem rensi ka qe njerzit jan kenaq kan kalu kohen e tyre pale ndonje apo ndonjera kan ber dhe shoqeri qe esht gje e mire. Jan shume njerz qe kan dhe kontribut ne forum apo duke ber pjesen e vet. Ka qen sa her idea e mendimi jone qe forum te jet nje vend per argetim. Ju uroj gjithe te mirat!
Peace ✌
Ma shqip e bukur ska....?

Une nuk kam shume kohe ketu dhe erdha me synimin te beja dicka ndryshe nga te tjeret jam i gezuar qe me mirepriten disa dhe jam prap i gezuar qe me hudhen shkelmin disa , por ideja ime nuk funksionoi gjate ndoshta nuk ishin mesuar disa me kete ide ose thjesht u lodhen nga kjo dhe shkuan prap tek e vjetra , ne fund te fundit nuk i vej faj , gjithsesi ju pershendes nga une meqe eshte nata pare qe po futem zyrtarisht dhe per sa i perket temes votoi 2020 sepse per shkak te ketij virusit ( qe ishalla kalon sa me shpejt) te gjith jan drejtuar tek e vjetra tek forumet dhe tek chatet ku kan qene dikur?

Une nuk kam shume kohe ketu dhe erdha me synimin te beja dicka ndryshe nga te tjeret jam i gezuar qe me mirepriten disa dhe jam prap i gezuar qe me hudhen shkelmin disa , por ideja ime nuk funksionoi gjate ndoshta nuk ishin mesuar disa me kete ide ose thjesht u lodhen nga kjo dhe shkuan prap tek e vjetra , ne fund te fundit nuk i vej faj , gjithsesi ju pershendes nga une meqe eshte nata pare qe po futem zyrtarisht dhe per sa i perket temes votoi 2020 sepse per shkak te ketij virusit ( qe ishalla kalon sa me shpejt) te gjith jan drejtuar tek e vjetra tek forumet dhe tek chatet ku kan qene dikur?
Shume pesimist te shoh??
Ti sje tip qe e vret menjen shm se cfare thon apo bojne.

Alex !
Gezohem qe te rilexoj.
Duhet te kuptojme qe ne jemi nje shoqeri si te gjitha shoqerite tjera
me pozitivet energji
e negativet gjithashtu.
Me e pa pranueshmja eshte aty ku preket caku .
Caku nenkuptoj ato limitet qe abuzojne me fjale qe i perkasin reales
me foto te antareve (qe i marrin nga forma te ndryshme)
me pergojim te familjes
etj.
Keta jane njerezit ma negative e me te peshtirosur qe kam rastis ne net.
Me mos perputhje idesh
mendimesh
perplasje e zenka besoj se kalohen.
Ç'dua te them!
Kur thua shkelmosjen.
Nuk te shkon ta thuash ti sepse je nga ata djemte energjik me kapacitet te shendetshem ne llogjikee njekohesisht pozitiv.Harmonia jote ndikonte e tek ne teksa postoje. :)
Nuk ka kosto percjellja e nje ndjesie te mire ,por asesi nuk eshte e njejte e kunderta.
Askush mendoj se do qe ti te mos jesh i pranishem
prandaj them qe duhet te jesh ketu mes nesh.
Te pershendes e te jesh sa me mire. :)

Shume pesimist te shoh??
Ti sje tip qe e vret menjen shm se cfare thon apo bojne.
Nuk e vrisja mendjen @ANABELA sepse ashtu jam gatuar dhe nuk e vras mendjen perderisa eshte internet dhe virtualitet dhe jetoi ne nje bote ku ka lindur vete demokracia e mund te shprehesh dhe normale do kesh dhe komente negative por ne pergjithesi nuk e vras mendjen , dhe por sa i perket forumit sic e thash me lart doja te beja dicka ndryshe por nuk eshte se zgjati shume ndoshta tani disa jan happy qe u ankoheshin per mua lart posht . Te perqaputh ❤

Alex !
Gezohem qe te rilexoj.
Duhet te kuptojme qe ne jemi nje shoqeri si te gjitha shoqerite tjera
me pozitivet energji
e negativet gjithashtu.
Me e pa pranueshmja eshte aty ku preket caku .
Caku nenkuptoj ato limitet qe abuzojne me fjale qe i perkasin reales
me foto te antareve (qe i marrin nga forma te ndryshme)
me pergojim te familjes
etj.
Keta jane njerezit ma negative e me te peshtirosur qe kam rastis ne net.
Me mos perputhje idesh
mendimesh
perplasje e zenka besoj se kalohen.
Ç'dua te them!
Kur thua shkelmosjen.
Nuk te shkon ta thuash ti sepse je nga ata djemte energjik me kapacitet te shendetshem ne llogjikee njekohesisht pozitiv.Harmonia jote ndikonte e tek ne teksa postoje. :)
Nuk ka kosto percjellja e nje ndjesie te mire ,por asesi nuk eshte e njejte e kunderta.
Askush mendoj se do qe ti te mos jesh i pranishem
prandaj them qe duhet te jesh ketu mes nesh.
Te pershendes e te jesh sa me mire. :)
Po ja nis me nje fjali "nuk ka pyll pa derra" cdo shoqeri i ka keto sic e the me siper edhe vete por sic e thash me lart dhe erdha per dicka ndryshe ketu duke ditur cfare po gatuhej dhe cfare po behej dhe thash te bej dicka ndryshe duke ditur qe ana ime pozitive eshte "humori, sarkazma, shakat" qe dij ti bej pa kaluar kufijte e bera disa nuk e priten mire , por ngelabi habitur me the e te drejten qe me shume se gjysma me priten mire me ato qe beja por me kalimin e kohes ajo pjese filloi te lodhej , ose te mrz sepse nuk i plq me ndryshimi qe po behej , disave po u merrej vemendja e disa benim sikur u preknin ne "seder" por nevermind. Shpresoi qe nje dite te kthehem por se kur se dij mbetet per tu pare ajo varet nga ju. Te pershendes ?

@Leksi

mir tani po hajde me hugs njehere ?
giphy.gif

Nuk e vrisja mendjen @ANABELA sepse ashtu jam gatuar dhe nuk e vras mendjen perderisa eshte internet dhe virtualitet dhe jetoi ne nje bote ku ka lindur vete demokracia e mund te shprehesh dhe normale do kesh dhe komente negative por ne pergjithesi nuk e vras mendjen , dhe por sa i perket forumit sic e thash me lart doja te beja dicka ndryshe por nuk eshte se zgjati shume ndoshta tani disa jan happy qe u ankoheshin per mua lart posht . Te perqaputh ❤
Mooooooos e rruuuuuj.....

Back
Lartë