• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Treni i forumit Netedy.

Passion

Banned
LV
0

Antare te nderuar te ketij mediumi.

Treni i forumit i perket teknollogjise se fundit Skyway Albania&Ballkans ku pata deshiren te isha e une aksioner me nja 10 $ por isha e pamundur te investoja se xhepi ish bosh nderkohe.

Last edited:
Antare te nderuar te ketij mediumi.

Treni i forumit i perket teknollogjise se fundit Skyway Albania&Ballkans ku pata deshiren te isha e une aksioner me nja 10 $ por isha e pamundur te investoja se xhepi ish bosh nderkohe. ?

Me kontributin tim modest me drejtuesit e kompanise (inxhiniere rus etj,,,, ) me premtuan se sa here qe te deshiroj treni do jete ne dispozicionin tone per xhirot forumore.
Kostoja e transportit eshte minimale ,pasi punon me rryme elektrike qe merr nga panelet solare ne pjesen e eperme te tij,por kjo s'do te thoje qe do jeni pa bilete. ?

Kete jave faturinoja do jete @Mr. A ,sepse kam besim te ai se eshte kundra korrupsionit :D

Te ardhurat do shkojne ne mynyre automatike per mirembajtjen e forumit (po ngeli ndonje gje per mua ok,se xhepin ma qepi mami me tre tegela ne makine ). ?:D

Uluni sipas deshires suaj (dyshe dyshe) treshe treshe
e kush nga gocat ngelet vetem
une do shkoj t'u thyej monotonine
:p

etj.

Marshinistit mos i flisni,e pse ka opsion automatik treni modern.

Nisja behet ne oren 14;00 pikerisht ketu.
Destinacioni enigme :p

Nisja dihet
kthimi jo?

Jeni te ftuar .
Tolerance zero, te gjithe te nxjerrin bileten nga xhepi ose gjob pa paralajmerim?

Tolerance zero, te gjithe te nxjerrin bileten nga xhepi ose gjob pa paralajmerim?
Mos me shqeteso te lutem sejam duke bere llogarite sa do me ngelen :p

Mos harro
@Sara e @molecule merrja dyfish :rolleyes:

Po pate mundesine shkruaju emrat edhe shumen kur te hyjne (si atehere kur shkoja ne dasma e hidhja leke ne kafe duke thene)
Me trashegime cifti e pacin jete te lumtur. :p

Po i kujta je ti more bir qe te shkruajme emrin? :D

Pyeti nje per nje ?

Mos me shqeteso te lutem sejam duke bere llogarite sa do me ngelen :p

Mos harro
@Sara e @molecule merrja dyfish :rolleyes:

Po pate mundesine shkruaju emrat edhe shumen kur te hyjne (si atehere kur shkoja ne dasma e hidhja leke ne kafe duke thene)
Me trashegime cifti e pacin jete te lumtur. :p

Po i kujta je ti more bir qe te shkruajme emrin? :D

Pyeti nje per nje ?
Pse dyfish me ? Jemi me te bukurit ne kshu??

Back
Lartë