• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Lotët e fundit që derdhët ....kur...edhe për kë...?!

Sot..si dite e premte...kur dergova lule me mamin te varri i babit :cnf:?

Sot! ?
Ne zyre me vjen nje tufe e madhe me lule.
Vajzat mi kishin lene mbi tavoline teksa une, nen rrebeshin e shiut te furishem nxitoja per tek Banka.
Kur kthehem, shtanga, sepse ne kete dite cfare nuk pret. Thashe mos, do zihem edhe sot?
Ne pusulle shkruhej " E madhja jam une, por perpara teje kam qene gjithmone e vogla. Faleminderit qe me mbroje me fanatizem nga cunat qe me propozonin per Shen Valentin kur isha ne gjimnaz. Te dua moter. Mos i trego njeriu qe te kam sjelle lule se te vrava" ?

Sot! ?
Ne zyre me vjen nje tufe e madhe me lule.
Vajzat mi kishin lene mbi tavoline teksa une, nen rrebeshin e shiut te furishem nxitoja per tek Banka.
Kur kthehem, shtanga, sepse ne kete dite cfare nuk pret. Thashe mos, do zihem edhe sot?
Ne pusulle shkruhej " E madhja jam une, por perpara teje kam qene gjithmone e vogla. Faleminderit qe me mbroje me fanatizem nga cunat qe me propozonin per Shen Valentin kur isha ne gjimnaz. Te dua moter. Mos i trego njeriu qe te kam sjelle lule se te vrava" ?
Po mua nuk me mban mend ajo qe i rrifja tgjith per ate. Mpaska harru. Du dhe un lule thuaj ???

Nuk qaj nga ndjeshmerite merziti apo dicka e ngjashme po s'me theri ne shpirt. :)

Por ka nga ato caste malli sa me shkul shpirtin
edhe kur ato vijne kam nje vend qe preferoj te iki i vetem (pasi nuk ben me tjere sepse shkalla e dhimbjes nuk eshte e njejta,e kur nuk eshte e njejta s'dua te jene aty ata) e jane nga ata qe e kan dhimbjen njesoj e mos me te larte,por s'dua te jene te na shohin si del ngasherimi i shpirtit i derdhur ne lot.

I vetem! :)

Ohhhh
Harrova
ka e ne endrra. :)

Ja qe par sepse jam femer qe qaj shum sjpesh edhe pse ne pamje dukem.e fort por ne shpirt jam e brisht mund te jet nje keng nje kujtim mua loten fill me rrjedhin ?????

• Super Dashuri
Reactions: Dea
Back
Lartë